woensdag 26 november 2014

Wilgenring zwembad openingstijden

Sportcentrum de Wilgenring omvat een uitgebreid zwembad , sporthal en squashbanen. Het zwembad heeft een recreatief karakter met tal van zwemactiviteiten. Kom lekker zwemmen in zwembad de Wilgenring ! Haal er je zwemdiploma of kom gewoon recreatief.


Zie voor de openingstijden en de aanvangstijden van de zwemlessen de website.

Een sportcentrum voor iedereen! Voor openingstijden en tarieven verwijs ik u naar de LINK aan de rechterzijde van deze website. Overzicht van alle zwembaden en openingstijden in Zuid-Holland.


Openingstijden Swim Kids de Wilgenring Melanchtonweg in Rotterdam. Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? Meer zwembad in Rotterdam . Doordat zwembad de Windas over vier verschillende baden beschikt, is er voor iedereen een activiteit.


Cluburen voor kinderen op woensdagavond: 18.

Tijdens dit clubuur is er ook gelegenheid voor andersvalide om te zwemmen. Bekijk alle openingstijden. Zwemles voor volwassenen . Website Swim Kids de Wilgenring. Kom gerust eens (gratis) proeftrainen of een wedstrijd kijken in de Wilgenring ! Een unieke minikermiskraam staat klaar voor vermaak voor jong en oud!


In deze vakantieperiode vervallen alle doelgroepactiviteiten en lessen. Op donderdag en vrijdag augustus en. De Wilgenring samen met het feit dat dit een van de grotere en meer.


Afrikaanderplein ( zwembad ) (Feijenoord). Terug naar de beginpagina van de Sociale kaart. Sensoor, echte aandacht. Wanneer je ergens anoniem over wilt praten, luisteren wij. We denken met je mee, staan even naast je.


Met tijd en aandacht voor jouw verhaal. Dag en nacht zijn wij bereikbaar voor een gesprek van mens tot mens. Voor commerciƫle horecabedrijven, met uitzondering van het terras, zijn de openingstijden vrij.

Voor sportkantines gelden binnen de gemeente Pijnacker- Nootdorp vooraf gestelde tijden waarbinnen men geopend mag zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.