dinsdag 25 november 2014

Zwemparadijs den haag

Een tropisch zwembad bij Den Haag. Het Tikibad in Duinrell is méér dan een zwembad. Dit tropische zwemparadijs in Zuid-Holland heeft maar liefst elf unieke glijbanen. De supersnelle Tyfoon, rondtollen in de Spacebowl Cycloon en lekker ontspannen dobberen op de Lazy River of het golfslagbad.


Zwemtijden, informatie, lessen en zwemactiviteiten.

Ga lekker baantjes trekken of vrij zwemmen bij een zwembad in Den Haag ! Bekijk hier een overzicht van alle zwembaden uit Den Haag op een rij. Klik voor het overzicht. Subtropisch zwemparadijs met binnen- en buitenbaden. Recreatiebad met stroomversnelling, whirlpools en glijbanen.


Verwarmd buitenbad en heerlijke wellnessfaciliteiten zoals een Turks stoombad en zonnebank. Zwembad het Zuiderpark Den Haag.

Meer interesse in een zwemparadijs en niet alleen baantjes zwemmen? Golfbad Oss is een subtropisch zwemparadijs met voor de kleintjes de Berenbaden, voor de avontuurlijke kids de drie snelle glijbanen en voor iedereen het heerlijk. De elf unieke glijbanen maken het Tikibad tot het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux! Van de heftige Tyfoon tot de rustige Lazy River. Iedereen beleeft plezier in de vele glijbanen en waterattracties van het.


Diverse attracties staan garant voor urenlange waterpret. Het zwemonderwijs in de Haagse zwembaden gaat volgens de Zwem-ABC methode. In de avonden is er ook voor volwassenen vanaf jaar zwemles. Hoop dat ik hier goed zit anders sorry.


Ik wil met mijn kids een dagje uit, maar ons eigen zwembad hebben ze na een uurtje wel gezien. Aangezien het mooi weer wordt de komende dagen, heeft buitenzwembad . Heerlijk zwemmen en zonnen in een stukje natuur in Rijswijk. Ypenburgse Boslaan 3 Den haag. Kinderen kunnen hier teddybearzwemmen zwemmen vanaf jaar. Op woensdagochtend en zondagochtend gezinszwemmen.


Openluchtzwembad in Wateringen.

Spring naar de primaire inhoud. Zwemmen, springen, spetteren en duiken met het hele gezin. Het zwembad heeft een recreatiebad en een wedstrijdbad. Dat moeten we vaker doen!


Zwem-en Squashcentrum Delft, Delft. Sportcomplex De Gooye, Dirksland. OOSTERHOUT, NOORD-BRABANT.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.