vrijdag 21 november 2014

Schuifafsluiter

Bij een schuifafsluiter wordt een schuif met behulp van een spindel in de baan van het stromende medium geschoven. Vaak is er geen pakkingmateriaal aanwezig. Om de aandrukkracht te vergroten is de schuif en de wand van de opening vaak enigszins wigvormig uitgevoerd. Dit type afsluiter past men doorgaans toe bij . Kolk beschikt over een compleet assortiment schuifafsluiters voor (drink)water en gas-transportsystemen.


Filter op categorie (artikelen gevonden).

Schuifafsluiters - Afsluiters - Appendages - Producten - Klinger. Messing schuifafsluiter om waterleidingen af te sluiten. VDL- schuifafsluiters hebben hun eigen specifieke toepassing. Indien geopend ontstaat een volledig vrije doorgang.


Dit garandeert een lekvrije toepassing en een eenvoudige bediening. Er mogen geen harde delen in het medium voorkomen, in verband met het beschadigen van de zitting. VDL Industrial Products biedt u een breed pakket van schuifafsluiters welke specifiek voor het afsluiten (of regelen) van droge poederstromen worden ingezet.


De onderstaande schuifafsluiters zijn toepasbaar in stortgoedactiviteiten dan wel in pneumatische transporten.

De schuifafsluiters zijn leverbaar in vele uitvoeringen . Vind schuifafsluiter op Marktplaats. Zoekt u een kwalitatieve schuifafsluiter ? BÈTA Industrie levert een uitgebreid aanbod aan schuifafsluiters voor de industrie en diverse doeleinden. Geschikt voor drinkwater KIWA.


De juiste schuifafsluiter of vlinderklep voor uw project bestellen bij uw speciaalzaak. Gietijzeren schuifafsluiter voorzien van coating. Kies de juiste schuifafsluiter dankzij deze richtlijnen die je helpen selecteren. AVK SCHUIFAFSLUITER , PN 16. Bronzen schuifafsluiter met ingeschroefd bovenstuk, recht model, BSP binnendraadaansluiting, binnenliggende spindeldraad en niet stijgend handwiel.


Online vertaalwoordenboek. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het . Volgens DIN 25 BS en Uni 338. Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten schuifafsluiter – Nederlands-Duits woordenboek en zoekmachine voor miljoenen Nederlandse vertalingen. Standaard verkrijgbaar met: DIN flenzen. Voorzien van RVS spindel.


Een specifieke aanvraag?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.