vrijdag 28 november 2014

Vossemeren zwembad tarieven

Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Het reserveren van zwembadkaartjes is verplicht in verband met beschikbaarheid. De kaarten zijn strikt persoonlijk en alleen geldig op de dag van . Met wildwaterbanen, whirpools, golfslagba koraalbad en spectaculaire glijbanen zoals de Monkey Splach.


Individuele tarieven : Zie ook website voor de meest actuele prijzen.

Dagticket laagseizoen: Kind t. Bekijk last minute Centerparcs aanbiedingen! De openingsuren van De Vossemeren Zwembad in Lommel met adres Elzen 145. Daarnaast vindt u op deze pagina de adresgegevens en contactgegevens zoals het telefoonnummer van de De Vossemeren Zwembad in Lommel.


Het schoolreisjestarief is niet geldig in vakantieperiodes en op feestdagen. Belangrijk: uw toegangskaartje geeft éénmalig toegang tot het zwembad. Jij vindt er watervallen, glijbanen, stroomversnellingen, wildwaterbanen en nog veel meer!


Aqua Mundo De Vossemeren - Lommel thematische.

Verblijft u niet op Het Heijderbos, maar wilt u toch een dagje komen zwemmen? Zwembadkaarten kunnen tot uiterlijk minuten na aanvang van de reservering worden opgehaald. Indien de kaarten te laat worden opgehaal vervalt uw reservering. Volwassenen en kinderen vanaf jaar. Meer dan personen, € 75.


Een heerlijk dagje genieten in ons subtropisch. Bungalowpark omschrijving. Center Parcs de Vossemeren , op TripAdvisor. Kom tot rust in de Aqua Sana, neem een duik in het zwembad en maak een mooie wandeltocht door de Brabantse Kempen. Het huisje (2vip 987) was goed schoon en vanalles voorzien.


De vorige vakanties in de 9en 2geweest en deze waren ook goed schoon. Super zwembad met de grote glijbaan, geweldig. Goed gegeten in alle restaurants. Twee grote meren, ontelbare watersport- en piratenavonturen!


Buiten wachten het waterskiën en wakeboarden terwijl je indoor tropische piratenavonturen beleeft in de Discovery Bay. Wie durft er met ogen dicht van de megaglijbaan Monkey Splash?

De Monkey Splash is spannend en snel, je belandt al tollend in het zwembad. Deze ongelofelijk hoge en . Het kroonjuweel van het park is het spetterende Subtropisch Waterparadijs. Een duik in het golfslagba glijden van de spannende Black Hole glijbaan, lekker ravotten in het Kids Junglebad of een spannend tochtje van de Lazy River. Het openluchtzwembad met ligweide is dé ideale plek op warme zomerdagen.


In het koraalzwembad kunt u snorkelen tussen de tropische vissen. Beschikbaarheid en tarieven. Of neem een duik in het subtropisch zwembad , nu tijdens de vakantie tegen een verlaagd avondtarief !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.