maandag 24 november 2014

Speelbos rotterdam

Blijf makkelijk op de hoogte van alle activiteiten in de leukste speeltuin van Rotterdam. Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang ook de uitnodigingen voor de seizoensfeesten! De nieuwsbrief verschijnt maal per seizoen. Je kunt altijd opzeggen.


Zo kunnen de kids via stapstenen in het water het avontuur tegemoet. Via een trekvlot kom je in het achterste deel van het eilan het avontuurlijke speelbos.

Klik voor meer informatie over natuurspeeleiland Tuin van Floddertje op de roze button. Tip: In de Eropuit-categorie vind je meer speeltuinen in Rotterdam en . Voor de wat kleinere kinderen is er een waterspeeltuin bij het restaurant te vinden. Kom dan hier lekker een pannenkoek eten of vaar nog even in een fluisterbootje.


Doe je oude kleren aan en beleef de natuur in de achtertuin van Rotterdam. De speelbossen van Staatsbosbeheer. Klimmen en klauteren, spelen met water of genieten van het uitzicht vanuit de uitkijktoren. In grote steden zijn vaak veel speeltuinen te vinden.


Daarnaast hebben veel steden een aantal natuurspeeltuinen: speeltuinen waar het juist de bedoeling is dat de kleintjes de gebaande paden verlaten, boshutten bouwen en stampen met de laarsjes!

De activiteiten zijn te vinden op onze evenementenkalender, dus houd . Getipt door een Haagse mama: Superleuke grote speeltuin met veel boomstammen in het Haagse Bos tussen de Utrechtsebaan en de Laan van NOI, achter de kantoorgebouwen aan de Bezuidenhoutseweg. Wel voor wat oudere kinderen. Voor koffie en lekkers kun je terecht op de Theresiastraat, of natuurlijk bij Paviljoen . Laat je ouders maar saai op het terras zitten, terwijl jij lekker de speelnatuur induikt!


Speelnatuur Hompesche Molen. In het landschap van de Limes en de Nieuwe Waterlinie, dichtbij Fort Vechten wordt een nieuw recreatiebos aangelegd. Op initiatief van de gemeenten Houten en Bunnik gaat er een stuk van dit gebied ingericht worden voor kinderspel. Kinderboerderij De Balijhoeve met speelbos en een schuilhut . Deze activiteiten worden bekend gemaakt via de Springzaadnieuwsbrief. Achter de naam van de locatie zie je een kleurvakje.


SPEELBOS SCHUIJTGRAAF de Laar Arnhem Locatie: Parkeren kan bij De Buitenplaats, Marasingel in Arnhem. Vanaf daar is het een klein stukje wandelen om bij het speelbos te komen. Coördinaten ingang speelbos : 51. Voor informatie: Gerrit van Scherrenburg, boswachter Staatsbosbeheer . Lekker rennen en klimmen. Spelen in de natuur is belangrijk.


Het levert geweldige ervaringen op en het is gezond!

En de natuur beleven is helemaal niet moeilijk. Door heel Nederland zijn er natuurlijke speelplaatsen, speeltuinen en speelbossen. Hier kunnen kinderen naar hartelust klimmen, rennen, bouwen en . Alle kinderen zijn van harte welkom in speelbos De Kerkuil naast de kerk in Hulten. Twee houten kerkuilen houden de . Op zoek naar een leuke activiteit voor een groepsuitje?


Een heel avontuur, vooral voor de kleintjes en in het donker. Spellen als vlaggenroof, levend stratego en vele andere kunnen hier perfect gespeeld worden. Binnenbad geopend Binnenbad gesloten.


Dieper in het bos vind je het kasteel met gracht en touwbrug en de heksenkring. Je mag gerust je ouders meenemen, voor hen staan er picknicktafels en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.