woensdag 26 november 2014

Zwemles rotterdam charlois

Zwemschool Kikkersprong geeft op donderdag, vrijdag en zaterdag les in nieuwe zwemcentrum in Rotterdam in Charlois. Daarnaast geven wij hier ook snorkel- en zwemvaardigheid lessen. Leren zwemmen is in ons waterrijke land heel belangrijk. Als kinderen goed kunnen zwemmen , is dat een zorg minder.


Leer je kind daarom zwemmen. De Rotterdamse Reddingsbrigade geeft op een drietal doordeweekse avonden ( maandag, dinsdag en woensdag) tijdens haar cluburen in een zestal zwembaden les in zwemmen en zwemmend redden.

De meeste clubavonden zijn verdeeld in een clubuur voor kinderen en een club uur voor volwassenen. Cluburen voor kinderen op maandagavond: 18. Kosten: € 4- per maand.


Zwemvereniging Rotterdamse Watervrienden. Dinsdagavond kinderen - jaar. A-B-C en zwemvaardigheid 1-2-3) kinderen - jaar. Ik kom hier meestal met kids voor zwemles. Zwembad Charlois , Rotterdam.

Je hebt hier een bewaakte parkeerplaats en fietsenstalling en het ligt naast het bus en metrostation zuidplein. Kortom prima bereikbaarheid. Dat houdt in dat vanaf de kerstvakantie geen . Deze weken hebben wij heel hard nodig om te verhuizen, het nieuwe zwembad . Zwemles voor volwassenen zoek ik in Rotterdam. Overigens niet voor mijzelf. Weten jullie goede zwemscholen voor volwassenen in Rotterdam -centrum of eventueel Rotterdam IJsselmonde?


Hoop trouwens dat dit de goede pijler is voor deze vraag. Daarom is de basis van iedere zwemles , zwemveiligheid. Zwemonderwijs is bedoeld om de kans op verdrinken te minimaliseren. Baantjes trekken, bommetjes maken of eindeloos van de glijbaan: in het zwembad is altijd iets leuks te doen. Het doel van de vereniging is zwemles geven aan kinderen vanaf jaar op een plezierige manier tegen een zo laag mogelijk tarief.


Maar ook volwassenen die willen leren zwemmen zijn van harte welkom! Omdat zwemmen een vrij dure . Het zwembad op Zuid wordt namelijk op de schop genomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.