woensdag 28 januari 2015

Bestrijden van houtworm

De houtworm is de larve van de houtkever. Die legt eitjes op onbehandeld hout. De larve vreet zich in het hout en maakt kleine gaatjes. Uit die gaatjes valt boormeel en houtstof.


Onze lokale bestrijder helpt u snel af van de houtworm.

Na het bestrijden van de houtworm krijgt u van ons een garantiebewijs. Hiermee bent u gegarandeerd verlost van dit vervelende ongedierte en uw hout is weer mooi hout. Neem direct contact op met De Bestrijdingsbrigade voor meer informatie!


Lees hier hoe je te werk gaat en je hout weer gezond maakt. Of u laat het door een gecertificeerd ongediertebestrijdingsbedrijf doen. Bij de laatste krijgt u in ieder geval garantie.


Als je je afvraagt 'Hoe bestrijd ik houtworm ' en 'wat te doen tegen houtworm ', is de vraag: houtworm bestrijden zelf doen of houtwormbestrijding door een professional? Houtworm bestrijden kan op twee manieren.

En hoe bestrijd je houtworm ? Wil je proberen houtwormen zelf te bestrijden ? Gelukkig weet oma raad met haar huismiddeltjes. Nodig onze Expert uit voor een Gratis Inspectie! Rentokil heeft specialisten in huis die niets anders doen dan houtworm bestrijden. Onze experts zijn speciaal opgeleid om de verschillende soorten houtworm te herkennen om zo een aangepaste behandeling voor te stellen die het houtworm probleem snel, . Een oppervlaktebehandeling heeft alleen effect wanneer houtwerk onbehandeld is.


Om het houtworm bestrijdingsmiddel goed in het . Het is belangrijk de symptomen te herkennen van de schadelijke houtborende insecten en hun houtwormen in uw houtwerk binnenshuis en uw hout direct te behandelen. Oudere houten meubels hebben dikwijls houtworm. U moet die tijdig bestrijden om te vermijden dat de houtworm zich in de hele woning verspreidt. Heeft u last van houtworm?


Neem contact op met Rentokil Property Care voor meer informatie over de bestrijding van houtworm. Zo voorkom je dat de houtworm zich verspreidt. Als je hout koopt, controleer het dan op aantasting door houtwormen. Let vooral op hout dat langere tijd in een vochtige ruimte heeft gelegen.


Gebruik bij chemische bestrijding alleen toegelaten middelen.

Die zijn te herkennen aan een toelatingsnummer van het Ctgb. Beestjes Kwijt brengt u in contact met een geselecteerde lokale ongediertebestrijder! In een mum van tijd uw ongedierte kwijt.


U heeft last van houtkevers. Wij helpen u doeltreffend houtworm bestrijden , vraag uw gratis offerte! Zelf houtworm bestrijden met het complete pakket van Ongediertewinkel. Wat is de beste behandeling en bestrijding tegen houtwormen ? Welk bestrijdingsmiddel gebruik je hebt best om houtwormen te verdelgen? Kan je makkelijk houtworm verwijderen uit meubels, parket, laminaat en zolder?


De professionals van Lagerwey zorgen op een effectieve en snelle manier voor de bestrijding van uw houtworm. Voor houtwormbestrijding belt u Lagerwey!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.