vrijdag 23 januari 2015

Duurzaam drimmelen

Biologisch voedsel uit de regio op bestelling: dat is de kernactiviteit van de vrijwilligers van Goeie Kost! Duurzaam Drimmelen , Drimmelen. Meld je dan hier meteen aan of neem contact op met het secretariaat. Het lidmaatschap bedraagt 7= per jaar.


BIOLOGISCH VOEDSEL – (H)EERLIJK!

Informatieavond van Goeie Kost! Op juni wordt een bijeenkomst georganiseerd met als insteek: “Wat is biologisch? Samen in de zon - Samen groene stroom maken. Kom dinsdag april om 20. Trefpunt om mee te denken over hoe we samen donkergroene stroom gaan produceren.


We verbruiken enorme hoeveelheden stroom. En dat wordt alleen maar meer als we elektrisch . De vakantie is weer voorbij.

Je wil er wellicht niet aan denken, maar de winter komt er aan. Tijd om je huis winterklaar te maken. Weg met de tocht, koude trek en hoge gasrekening.


Isoleer je huis, dicht kieren en gaten, laat dubbelglas . We maken nu dus echt stappen. Deze week zijn ongeveer dertig enthousiastelingen bij elkaar gekomen om over de . Betreft zienswijze Ontwerp meerdere leveranciers op een aansluiting d. Geachte Directie Energie van ACM. AIokaal duurzame energie initiatiefzijn . Ecologisch, economisch, sociaal en cultureel verantwoord (People, Planet, Profit). Circulaire en lokale economie stimuleren.


Wat zijn onze doelstellingen? People: Accent op so ciale dimensie van duurzaam heid. Burgerparticipatie, Sociaal Beleid en Internationale Samenw.


CO-OP Champions, expert op het gebied van coöperaties, bood als Vriendendienst aan om een startend initiatief te adviseren. Jan Pieter vertelt over het initiatief en de adviezen van Onno van Bekkum. Een biertje met Drimmelens spelt en Brabants water.

Op april wordt het lokale biertje dat alcohol bevat , gepresenteerd. We hebben enkele malen met de initiatiefnemers gesproken om een bijdrage te leveren aan dit prima initiatief. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.