vrijdag 30 januari 2015

Planten op kantoor

Op zoek naar mooie kantoorplanten om uw kantoor een leuke uitstraling te geven? Het internationale onderzoek naar planten op kantoor werd geleid door de Nederlandse Marlon Nieuwenhuis, verbonden aan de Afdeling Psychologie van de Universiteit van Cardiff. Verder werd samengewerkt met academici van de Britse Universiteit van Exeter en de Australische Universiteit van . Kantoorplanten kopen om je werkruimte mooi groen in te richten. Wij bieden vier mogelijke opties voor kantoorplanten: hydrocultuur, grondplanten en kunstplanten.


Ook grondplanten zijn professioneel op te maken (info).

Op deze manier zijn het ideale planten voor kantoor. Neem gerust contact op als je hulp nodig hebt bij . Ervaar een positieve werkbeleving met kantoorbeplanting van Rent a Plant. De invloed van kantoorplanten op het werk wordt nog te vaak onderschat.


Hydrocultuur kantoorplanten en plantenbakken gemakkelijk online bestellen. Nu met onderhoud voor eur 3per plant per jaar! Maak van uw kantoor een aangename werkomgeving.


Ontdek hier tips voor het kiezen van kantoorplanten.

We staan er niet altijd bij stil, maar de lucht in een kantoorruimte is vaak erg ongezond. Planten op kantoor verbeteren de luchtkwaliteit. Computers, kopieermachines, printers… stoten kleine stofdeeltjes en andere stoffen uit die de lucht op kantoor sterk vervuilen.


Het gebruik van airco en verwarming zorgen daarbij nog . Een gezonde kantooromgeving is erg belangrijk voor het welzijn van medewerkers. Mensen met planten op hun werkplek zijn over het algemeen vrolijker, minder vaak ziek, meer tevreden met hun baan en hun leven in het algemeen. Ontdek de voordelen van planten in jouw (thuis) kantoor. Veel moderne kantoorruimtes zijn bijna hermetisch . Ja, je bent vrolijker, gezonder en hebt minder stress met planten op kantoor ! Lees hier waarom en doe je voordeel met onze tips voor het aanleggen van je kantoortuin(tje).


Alle voordelen van planten leest u hier. Waarschijnlijk ben je wel bekend met de snotneus, hoofdpijn, niezen en geïrriteerde ogen. Kantoorlucht zit namelijk vol ongezonde en zelfs giftige chemicaliën. Welke planten passen volledig bij jou? Steeds meer bedrijven zien het belang in van planten op kantoor.


Deze zorgen immers voor een gezonder binnenklimaat, wat resulteert in minder ziekteverzuim. Je werkplek wordt een stuk gezelliger met een paar planten.

Maar dat is nog niet alles! Meer groen op kantoor werkt ook prestatieverhogend en stressverlagend. Er hangt meer zuurstof in de lucht en mensen voelen zich prettiger in de buurt van planten. Zet vandaag nog een plantje op je bureau of naast de printer en start . Groen in huis maakt gelukkig. Ook op kantoor zijn planten geen overbodige luxe.


Ze zijn niet alleen heilzaam voor de luchtkwaliteit en akoestiek, maar dragen ook bij tot een betere werksfeer én een hogere productiviteit. Of hoe u de vele voordelen van planten op kantoor wellicht schromelijk onderschat. Hiervoor werd een lean (minimalistisch) kantoor vergeleken met een groen kantoor. Medewerkers werden eerst in een gewone open kantoorruimte neergezet en vervolgens in een ruimte met planten.


In een vragenlijst gaven ze aan een verbetering van luchtkwaliteit en van concentratie te ervaren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.