dinsdag 27 januari 2015

Easydrain multi

Het sifonhuis kan naar wens in hoogte worden versteld en wordt geleverd met watersloten. Indien gewenst zijn andere typen sifonhuizen separaat te bestellen. Hierdoor sluit deze naadloos en waterdicht aan op uw badkamervloer. Voor elke type badkamer en voor elke installatie situatie hebben wij douchegoten beschikbaar, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie.


Dankzij de modulaire opbouw selecteert u zelf een inbouwdeel met het rooster. De rondom voor gemonteerde, metalen flens is ideaal voor de tegelzetter.

Hiermee is de douchegoot nog eenvoudiger te verwerken. Bovendien zijn meerdere varianten . De naam Multi zegt het eigenlijk al. Easy Drain douchegoot Multi. Het rooster kan je dus los van het . Voor het verkrijgen van extra hoogte, kan er een ABS stelring in het sifonhuis worden verlijmd.


Snelle levering, goede service! Alle typen sanitair vind je op BESLIST.

Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Douchegoot van Easydrain met de beste prijs en het snelst in huis. In de verpakking zijn, Drain, sifons, sifonhuis, stelvoeten, aardklem en overschuifmof bijgesloten. Wij hebben vele topmerken voor scherpe prijzen en geven je ook nog een goed advies!


Sanitairwinkel verkoopt alle bekende merken douchegoten. Bekijk ons complete aanbod online. Een deel van ons assortiment is ook te bezichtigen in Schoten.


Bij de easydrain tegeldrain douchegoot kunt u een willekeurig tegel toepassen. De easydrain tegeldrain is verkrijgbaar in de multi uitvoering en de compact of compact 50. Artikelnummer fabrikant EDMSI3. Gratis retourneren binnen 1dagen. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review.


Leverbaar Binnen 4-weken gratis bezorgd. This way, the grate adapts perfectly to you bathroom floor and ensures complete drainage of shower water. ESS sanitair oplossingen zijn uniek in ontwerp en functionaliteit en worden toegepast in badkamers over de hele wereld. Multi TAF drain is delivered complete and comes with.


Dit is een voorraadartikel in ons centraal magazijn en vestigingen.

Multi showerdrain with waterproofing membrane.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.