vrijdag 30 januari 2015

Hovenierswerkzaamheden

Belangrijke onderwerpen: functieomschrijving hovenier, functie-eisen hovenier, functieprofiel hovenier, taken van een hovenier, verantwoordelijkheden hovenier, wat doet een hovenier, wat is een hovenier, werken als hovenier, werkzaamheden hovenier. Van tuinontwerp tot en met de aanleg en onderhoud van uw tuin. Een tuin heeft regelmatig onderhoud nodig.


Heb jij groene vingers en wil je aan de slag? Neem contact op met KernGroen, voor al uw hovenierswerkzaamheden komen onze tuinmannen graag bij u langs! Ook in Ede en Wageningen. Firma Konijn is als loon- en aannemingsbedrijf ook inzetbaar voor particulieren. Hovenier Renkum gezocht?


Onze materieel maakt het mogelijk in achtertuinen te werken. Onze kleinste minikraan past zelfs door uw voordeur. Heeft u sloopwerk te doen, moet er groot (snoei-)onderhoud aan uw tuin . Klik op een van de diensten aan de rechter kant om meer informatie over de betreffende dient te lezen. Voor vragen of verdere informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Dan brengt u btw in rekening.


Wij helpen u graag verder. Kijk voor welke diensten het -tarief geldt. Leave a Reply Click here to cancel reply. Welkom op de website van De Tuinen van Nuis.


De tuin wordt tegenwoordig steeds meer een verlengde van het woonhuis. Een heerlijke plek om te relaxen, te tuinieren, maar vooral om u thuis te voelen. De tuinen van Nuis zorgt ervoor dat uw tuin een echt thuis wordt. Van aanleg tot onderhou van . Van tuinaanleg en onderhoud tot tuinontwerp en boomverzorging. Daarom is het belangrijk dat er goed wordt nagedacht over het ontwerp en dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt aangelegd.


Of u nu een compleet nieuwe tuin wil of uw bestaande tuin wil . U kunt bij ons terecht voor oa. Het aanleggen en verzorgen van uw tuin. Het verzorgen van complete bedrijfstuinen. Het leveren van hoogwaardige tuinmaterialen. Voor actuele prijzen en voorraadlijsten kunt u terecht in onze webwinkel.


Boomverzorging en hovenierswerkzaamheden. Het snoeien, rooien en vellen van bomen behoort tot de specialiteiten van Tomin Groen. De medewerkers hebben hiertoe een speciale opleiding gevolgd en zijn op de hoogte van de laatste technieken. Leden Servicepaspoort betalen slechts €3per uur. Aan de rechterzijde kunt u een keuze maken.


Aankondiging van een gegunde opdracht: “Terreintechnisch onderhoud ( hovenierswerkzaamheden ) vliegbasis Volkel” - Ministerie van Defensie, Commando Dienstencentra (CDC) . Hieronder ziet u voorbeelden van de hovenierswerkzaamheden die we verrichten. We zijn een kleinschalig en betrokken bedrijf, geen klus is ons te groot. Tuinontwerp: U wilt eens wat anders met uw tuin, maar u weet niet wat?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.