woensdag 28 januari 2015

Gras en groen hoveniers

Tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Wilt u een gazon vervangen of graszoden laten leggen? Hoveniersbedrijf Den Bosch, Rosmalen en Vught! Is bij u het gras groener dan bij uw buren?


Het bedrijf is opgericht door gordon van ooijen en mart van den bersselaar.

Join LinkedIn today for free. Vraag informatie aan of stuur een review in! Uw tuin in goede handen, maken wij waar door met vakkundig en net personeel te werken.


De meest volledige site met ruim 66. Dan hebben wij een leuke leer- werkplek voor je bij ons bedrijf. Bij goed functioneren kun je . Dankzij verschillende lengtes, kleuren groen en de natuurlijke uitstraling kunt u zeker kunstgras kopen dat geheel naar wens is.

Dit kan natuurlijk online, maar ook in de kunstgras showtuin waar 2m² kunstgras in de buitenlucht is aangelegd. Ons succes is ook dit jaar weer bekroond met de prestigieuze FD . Wilt premium kwaliteit grasmatten laten leggen? Vanuit hier vertrekken de hoveniers dagelijks om de tuinaanleg, tuinonderhoud etc. Nu is het serieuze business.


Groene vingers hadden wij al. Het tuinbedrijf stoelt op vier pijlers: Graszoden, kunstgras, schuttingen en hoveniers. Jaarlijks legt het bedrijf een oppervlakte van ongeveer voetbalvelden. En de graszoden komen zowel . Een tuinman of hovenier is iemand die zich beroepshalve met tuinen en andere groenobjecten bezighoudt. Voor de tuinman van een.


Gras en groen hoveniers Den Bosch, Den Bosch. Wij hebben als hovenier jarenlange ervaring. Op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en bestrating.


Wij verzorgen voor u het tuinontwerp en tuinaanleg van uw droomtuin.

Ook het tuinonderhoud nemen wij u graag uit handen, zodat u het . Wij realiseren uw nieuwe tuin of dakterras aan de hand van een creatief en passend tuinontwerp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.