dinsdag 27 januari 2015

Vliegen bestrijden buiten

Buiten van vliegen afkomen. De gemiddelde vrouwtjesvlieg leeft ongeveer een maan maar in die tijd kan ze ongeveer 5eitjes leggen. Zelfs een paar vrouwtjesvliegen in je tuin kunnen zich in erg korte tijd vermenigvuldigen tot duizenden . Wij verzamelden tien goede ouderwetse tips en trucs tegen de storende insecten.


Niets is lastiger dan vliegen in huis of aan tafel tijdens een gezellige barbecue op uw terras.

In huis zitten ze niet enkel aan uw etenswaren maar bevuilen ze met hun uitwerpselen ook alle plaatsen waar ze gaan zitten. Heeft u buiten last van vliegen en wilt u de vliegen bestrijden of verjagen? Vliegen bestrijden in de tuin.


Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor veel producten tegen vliegen. Zodra het weer buiten beter wordt wil je natuurlijk ook meer buiten in je eigen tuin zitten, maar hier is niks aan wanneer je hele tuin vol zit met vliegen. Daarom heb je manieren nodig voor vliegen bestrijden buiten en vliegen bestrijden in de tuin.


Gelukkig hebben wij hiervoor tips en tricks verzameld . Vooral de regendaas is niet vies van mensenbloed en bijt zelfs door een dun T-shirt heen.

Je vindt dazen onder meer bij meertjes en buitenzwembaden. Je kunt natuurlijk vliegenmeppers en allerlei chemische middelen aan gaan schaffen om vliegen te bestrijden , maar met deze truc zijn de vliegen binnen minuten verdwenen op een veel veiligere manier. Het leuke aan dit trucje . Hou vliegen buitenshuis. Pak een diepvrieszakje en vul dat voor de helft met koud water, maak het goed dicht met een touw. En hang dit in het deurkozijn waar de vliegen binnenkomen.


De vliegen kijken niet recht vooruit, maar schuin, ze hebben dan breedbeeld. En zo komen ze niet naar binnen. Bij ons vindt u de oplossing voor o. Ik woon in een buitengebied en heb behoorlijk last van (gewone) huisvliegen. Zowel buiten als binnen.


Heeft iemand een idee hoe je deze beesten preventief kunt aanpakken (doodslaan kan ik zelf ook wel). In onze tuin eten wordt steeds gezelliger. Zonder dat we weten hoe het komt komen er steeds meer van die groene strontvliegen in onze tuin.


Met deze tips blijven vliegen ver bij je uit de buurt. Picture this: je hebt net een koud drankje voor jezelf gemaakt, zet het glas neer op de tafel naast de loungestoel in de tuin en je gaat nog even naar binnen om een boekje te halen. Eenmaal je buiten zie je dat er een een vlieg in je limonade is gekropen.

Al deze producten zijn in meer of mindere mate effectief maar als ze verkeerd gebruikt worden kan deze manier van vliegen bestrijden snel duur uitdraaien,. Wanneer het om een ernstige vliegenplaag gaat, is het aan te raden om een beroep te doen op professionele vliegenbestrijding. Dat zegt Gerhard Geurtse van de Ongedierte Bestrijding Nederland. Eerder berichtte het Brabants Dagblad over het dorp Cromvoirt, dat geteisterd wordt door duizenden clustervliegen.


Maar in heel Nederland vinden bewoners de dieren in hun huis. We zien dit jaar in het hele land meer meldingen over . Er zijn dan ook altijd stallen of schuilstallen die op bepaalde gedeeltes van de dag warmer zijn dan de omgeving en wanneer u niets doet aan bestrijding , dan heeft u . Ze vliegen overal ron zitten op je eten en irriteren je hond. Inmiddels weten we hoe belangrijk het is om een vliegenplaag zo snel mogelijk te bestrijden.


Je kunt vliegen ook buiten de deur houden, door geuren te verspreiden die ze niet lekker vinden. Als de zon hun verblijfplaats opwarmt, is dit voor hen het teken om zich opnieuw naar buiten te verplaatsen. Vaak, vinden ze hun weg niet en hangen ze rond op ramen en deuren.


In sommige gevallen komen ze zo terecht in onze woonkamers, zolders, keukens, enz. Klustervliegen veroorzaken geen schade, maar zijn .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.