dinsdag 27 januari 2015

Tuinslang 19mm

Met deze slang kunt u heel veel water geven, want GARDENA geeft op de slang maar liefst jaar garantie. De drukbestendige GARDENA Classic slang is vormvast door het gebruik van hoogwaardig we. Koop of Verkoop 19mm tuinslang op Marktplaats. Gardena heeft losse tuinslangen in verschillende soorten en maten.


Een losse Gardena tuinslang vind je misschien onhandig. Bekijk dan de Gardena tuinslangopbergsystemen, zoals mobiele slangenwagens, compacte slangenhouders of aan de wand te bevestigen muurhaspels.

Zo biedt Gardena voor ieder wat wils. Hoogwaardige kwaliteit PVC tuinslang. Maximale rollengte: meter. De tuinslang is van hoge kwaliteit en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden voor het reinigen en besproeien van uw gazon of planten. Tuinslangen van een hoge kwaliteit om uw planten en gazon perfect en efficiënt te verzorgen en te laten groeien.


Het innovatieve Power Grip-profiel garandeert een perfecte en stevige passing tussen de slang en de onderdelen van het Original GARDENA System. De nieuwe Classic tuinslang in PVC van Gardena is drukbestendig en vormvast dankzij hoge kwaliteitsstructuur. Dat heb ik nu voor met mijn huidige tuinslang , het zal regelmatig beginnen druppelen daar.


Dus zou ik best gaan voor of een of een 19mm waarbij toch al een vrij grote maat is.

Deze zijn niet inbegrepen. Ik heb echter geen idee of een 13mm slang niet te veel drukverlies geeft in vergelijking met een 15mm over een afstand . Comfort FLEX tuinslang van Gardena met Power Grip profiel dat garant staat voor een perfecte verbinding tussen slang en slangstuk. Het stuk kan ook eenvoudig worden losgekoppeld door er gewoon aan te trekken.


Verder is deze slang voorzien van vier lagen gevlochten versterking en ergoribs en is hij weerbestendig met UV en vorstbescherming. Productinformatie: Artikelnummer:. Gardena Comfortflex tuinslang is uitgerust met een Power Gripprofiel voor perfecte verbinding tussen de tuinslang en de koppeling. Knikt en verdraait niet. Drukbestendig en vormvast door hoogwaardige koolstof versterkende spiraal structuur.


Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. De Flexi Pro- slang heeft een diameter van millimeter en is dankzij de innovatieve Fast Roll technologie . Op tuinslang -expert vindt u een ruim assortiment tuinslangen die u kunt gebruiken voor bewateringsklussen in en rondom uw huis. Slangdiameter van mm – mm. Nu bestel woensdag geleverd. Hozelock Tricoflat Slang Ø 25mm. Zeer robuust voor zowel thuis- als professioneel gebruik.


Dankzij de binnenmantel van PVC is de slang zeer solide en sterk. Ook beschikt de slang over een versterking om de onderdruk te verlagen. Bestel hier goedkoop alles voor jouw tuinslang bij Agradi.

Buitenlaag geel, versterkte textielgarens, interne zwarte anti-algen coating.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.