donderdag 29 januari 2015

Monte do peral

Bij aankomst ervaart u direct de rust en hoort u de stilte. Marianne en Jos Dams heten u van harte welkom. Kleinschalig landgoed met zwembad en jacuzzi. Rust, ruimte en ontspanning.


Impressie van de accommodatie.

De omgeving is prachtig met mooie steeneiken en panoramische vergezichten van onder andere de historische vestigingstad Mosaraz. Op loopafstand vindt u het . Privacy en comfort staan bij hen hoog in het vaandel en zij doen er dan ook alles aan om hun gasten een onvergetelijk verblijf te bezorgen. De Bed and Breakfast Alentejo beschikt over tweepersoonskamers . Je boekt bij ons veilig online zonder reserveringskosten! Ontdek onze prijzen en service! Er zijn ruime en comfortabele kamers, die verwarmd en.


Save up to on Hotels with KAYAK now!

Het beschikt over een buitenzwembad met ligstoelen en geothermische milieuvriendelijke verwarming en koeling. De ruime kamers van het Peral zijn voorzien van een zithoek en een eigen badkamer met. Monte do Peral , Alandroal. Goedkoop parkeren, geen wachttijden! Vind de beste prijs op trivago.


Compare all the top travel sites at once. Ook vinden zij goed omgaan met het milieu belangrijk. Om die reden worden alle. Vanaf nu Gaat alles SLOW. Het landschap is hectare groot met oude steeneiken.


Als de avond Valt Verschijnt er Een prachtige sterrenhemel. Op Gebied Maakt deel uit van Het Donkere Hemel project . Read real reviews, guaranteed best price. Travel smarter with Agoda. U vindt dit terug in de opzet van onze turismo rural met zijn ruime kamers, privé terrassen en bibliotheek.


Veja fotos e leia 1opiniões.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.