vrijdag 23 januari 2015

Mooie tuinen foto's

Wat vind je mooi – en wat vooral niet? Zo kun je tuinideeën opdoen wat betreft de stijl en uitstraling. Van een moderne tuin tot een zentuin , alles is mogelijk! Je kunt tuinen en afbeeldingen die je mooi.


Bezoek onze referentiepagina's en bekijk de vele mogelijkheden in moderne tuinen , klassieke tuinen , dakterrassen, bestrating, beplanting, rotstuinen en romantische tuinen.

Tuinvoorbeelden bekijken? In overzicht de beste hoveniers van Nederland en Belgie. Tover je kleine stadstuin om tot een paradijs. Kleine stadstuin Amsterdam.


Hoe maak je van je stadstuin toch een fijne plek om van het buitenleven te genieten? Gelukkig zijn daar mooie oplossingen voor te bede. Veel mensen waarderen de rust die de strakke lijnen uitstralen.


Omdat in verhouding veel bestrating en weinig beplanting wordt gebruikt is de moderne tuin meestal onderhoudsvriendelijk.

Een kleine moderne tuin wordt vaak als buitenkamer ingericht. Een strakke tuin is gemakkelijk in onderhou ziet er fantastisch uit en heeft natuurlijk een moderne uitstraling. Prachtig dus als jij zelf niet echt dol bent op tuinieren of als je gewoon houdt van strakke lijnen. Prachtige terrassen, strakke zithoekjes, fleurige beplanting of een moderne vijver: de mogelijkheden . Voorbeelden van mooie tuinen , ideeën en inspiratie.


Kijkt u onze projecten eens rustig door. In onze blog vindt u diverse tips over tuinontwerp en tuinonderhoud. Praktische tips, maar ook over bijvoorbeeld de plaatsing van het terras in uw tuin. Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp!


Ons team van tuinarchitecten staat garant voor creatieve oplossingen die u zullen verrassen. We hebben veel van onze tuinen gefotografeerd. Zo kunt u allerlei voorbeelden bekijken van de stijl die u het. Dan is het belangrijk om te weten wat je wel en niet wil. Moderne tuin , geef uw tuin een luxe uitstraling.


Let op de beplanting, bestrating en decoraties. Bekijk deze voorbeeldtuinen om inspiratie op te doen. Zo ontwikkel je in een handomdraai je droomtuin.

Heeft u ook een mooie foto ? Aarzel zeker niet en voeg hem toe aan de fotoalbum van de Digituin. Daar kunnen andere Digituin - leden jouw foto bekijken en beoordelen. Een lijstje met hoe je je tuin denkt te gaan gebruiken en hoeveel tijd je hebt voor onderhoud. Een tweede lijstje met daarop wat voorbeelden van wat je wel en niet mooi vind aan andere tuinen.


Neem een kijkje en laat u inspireren voor uw tuin. Bent u overtuigd en wilt u ook een mooie tuin , neem dan contact met ons op. Wil je ontdekken hoe moderne tuinen eruit zien? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina, waar je zeker inspiratie kan opdoen voor je eigen moderne tuin ! Deze uitspraak kan ik volledig omarmen en pas ik ook toe bij het ontwerpen van mooie tuinen. Wanneer ik een tuin ontwerp, dan houd ik rekening met de stijl van de woning, de gevels, het interieur en jouw persoonlijke tuinwensen.


De allerbesten vragen om foto's of komen bij je langs. De sleutel tot succes bij. Ru kon hij er een mooie naturalistische watertuin ontwerpen met tal van vijvers en pittoreske Japanse bruggetjes.


Toegangsprijs informatie: klik hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.