vrijdag 23 januari 2015

Nadelen kunstgras

Het maaiseizoen staat voor de deur! Sta jij niet te springen om opnieuw wekelijks achter je grasmaaier aan te hollen? Dan kun je kunstgras overwegen. We schotelen alvast de voor- en nadelen voor.


Natuurgras of kunstgras voor uw tuin: de voor- en nadelen.

Een gazon dient als rustpunt in uw tuin. Het is een plek om te ontspannen of waar de kinderen spelen. Bij de aanleg van een nieuwe tuin heeft u de keuze tussen natuurgras of kunstgras. Kunstgras bestaat in vele soorten en heeft veel mogelijkheden.


We zetten hier de voordelen en nadelen voor je overzichtelijk op een rij! De nadelen van kunstgras. Door nieuw technologische ontwikkelingen is kunstgras bovendien nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.


Wij zijn dus op de hoogte van het groot aantal voordelen van kunstgras maar eveneens ook van de geringe nadelen.

Wanneer U interesse heeft om eventueel uw tuin aan te leggen met kunstgras maar hier graag wat meer info over wenst. Neem dan gerust contact met ons op of kom geheel vrijblijvend eens langs bij ons in . Check ze hier: Ajax-supporter? Een groot nadeel van kunstgras is dat het vaak . Omdat we voor de kinderen een trampoline in de tuin wilden, besloten we kunstgras te nemen.


Onder de trampoline groeit, door een gebrek aan licht tenslotte nauwelijks gras. En hard vallen was meteen ook geen probleem meer met een lekker bedje . D Dat ligt alleen niet lekker, dat is gewoon een heel andere kleur dan het echte gras en je zal dus minder vogeltjes, wormpjes, miertjes enz zien! Ga je dan ook kunst bomen en planten neer zetten? Eerlijk gezegd zou ik dan eerder gaan voor een mooie tegel, of steen.


We ontvangen geregeld vragen van mensen die benieuwd zijn voor welke ondergrond onze voetballen geschikt zijn. Is jullie kunstgras veilig? Is het geschikt voor huisdieren? Hoe moet je het onderhouden of repareren?


Antwoorden op al jouw vragen over kunstgras vind je hier. Voordelen van kunstgras nog even op een rijtje en ook de nadelen komen voorbij. Koop uw vrijheid terug met kunstgras , zodat u kunt kunt genieten van het leven!

Ik denk een regen,ongedierte,schoonmaken. Maar zitten er ook nadelen aan? Wie heeft hier ervaring mee? Voetbal op kunstgras staat nog in de kinderschoenen.


De gespecialiseerde website Agripress zette recent de voor- en nadelen van kunstgras op een rijtje. Kwalitatief kunstgras is uv-bestendig en verkleurt dus niet. Het blijft jarenlang een mooie, groene kleur behouden.


Of de lekkere geur van pas gemaaid gras. En voor de echte tuinliefhebbers, . Dat heeft met name te maken met het feit dat kunstgras weinig onderhou en daarmee ook weinig water, nodig heeft. Wat zijn de voor- en nadelen van kunstgras en natuurgras?


Vaak is het ook moeilijk . Het zijn niet alleen de clubs met kunstgras die dit kunnen oplossen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.