maandag 26 januari 2015

High tea pijnacker

Lekker uit eten in Pijnacker ? Ontdek de beste High tea restaurants op IENS, van eetcafé tot sterrenzaak. Lees recensies en reserveer direct! Tussen Delft en Zoetermeer, in de provincie Zuid-Hollan ligt de plaats Pijnacker.


Hier vind je een aantal leuke en gezellige high tea locaties. Genieten van hartige en zoetje hapjes onder het genot van een kopje heerlijke thee.

Op deze pagina vind je alle high tea locaties in Pijnacker ! Bekijk hier onze uitgebreide menukaart. Toplocatie voor feesten en partijen! Pannenkoekenrestaurant, Eetcafé, Algemeen restaurant. Van een broodje warm vlees, tot een heerlijk ijsdessert Tante Boefie.


Ook aan de kleinsten is gedacht met een boterham met jam, hagelslag of pindakaas. Begint u al trek te krijgen. Onder leiding van een kookconsulent gaan ze aan de slag met het bereiden van verschillende zoete en hartige lekkernijen.

Ons Tuincafé biedt een High Tea met diverse soorten exclusieve thee. Heerlijke belegde minibroodjes, zoete en hartige snacks zoals muffins en scones maken de high tea compleet. Informeer naar de mogelijkheden bij jouw Intratuin winkel.


Graag minimaal dagen van tevoren . Click to enlarge image foto-002. Het terras biedt plaats voor ruim 1bezoekers, u kunt gebruik maken van gratis wi-fi en wij houden graag rekening met de allergieën van onze gasten. Elke dinsdagmiddag is er van 14. BuurtZo, Prins Hendrikstraat in Pijnacker.


Je kunt hier andere mensen ontmoeten en nieuwe contacten leggen in de buurt. Soete Suikerbol: Voor een High tea ook het juiste adres! Op iedere eerste dinsdag van de maand is deze middag nog . Gezellig een middag genieten van onze uitgebreide high tea , met verschillende geurende theepotten en diverse zoete en warme en koude hartige hapjes. En natuurlijk niet te vergeten de scones!


Twee heerlijke glazen wijn met een uitgebreid assortiment aan warme en koude hartige hapjes. Dat is een middag genieten . Ommekantje, dé lunch- en koffiebar van Pijnacker. Een verjaardag, jubileum, babyshower, high - tea.


Op maat gemaakt , dus vraag naar de mogelijkheden.

Of check onze social media voor proeverijen,. Win een High Tea voor twee bij Intratuin Pijnacker ! Tag degene met wie je wilt komen genieten van een overheerlijke High Tea en wie weet zien we jullie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.