maandag 26 januari 2015

Parcival amstelveen

WELKOM OP DE WEBSITE VAN Vrije School PARCIVAL Amstelveen. Vrije School Parcival is een basisschool voor vrijeschoolonderwijs in Amstelveen met een extra klas voor ZMLK kinderen: de Instapklas. Het is een school waar in de eerste plaats de kinderen, maar ook medewerkers en ouders, zich veilig gestimuleerd . De school ligt in de Amstelveense wijk Keizer Karelpark.


We zitten samen met de 2e Montessorischool in een schoolgebouw.

Onze ingang is aan de zijkant in de bocht van de Lindenlaan. Op de Aafslag Amstelveen (5). Richting zuiden: Keizer Karelpark, op het Keizer Karelplein de weg rechtdoor . Het antroposofisch mensbeeld inspireert ons en maakt het verschil met andere onderwijsconcepten.


Ieder kind is uniek en kent een eigen levensmotief. Wij willen dat de kinderen vrij en onbelemmerd al hun vermogens en talenten kunnen ontwikkelen en worden uitgedaagd om zichzelf te verwerkelijken. Vacature lid algemeen bestuur.


De vroegere onderverdeling in kleuterschool en lagere school is aangehouden om aan te geven dat kinderen tot zeven jaar vooral spelend leren en vanuit de nabootsing.

In deze fase staan ontwikkeling van de taal, fantasie, de motoriek – zowel grof als fijn – en de ontdekking van het samen doen op de . Als u belangstelling hebt voor onze school dan kunt u een van de informatie ochtenden bezoeken. Bij het daadwerkelijk aanmelden van uw kind volgt de school de aannameprocedure die in uw geval van toepassing is. Er zijn verschillende mogelijkheden: u zoekt een school voor uw kind . In geval het antwoordapparaat aanstaat spreekt u naam van het kin klas en reden van afwezigheid in. Als een kind later komt of tijdens de dag wordt opgehaald meldt u dit met opgave van reden . Er vindt in principe voor de periode van één jaar geen verder toezicht plaats.


Wij hebben geen aanwijzingen dat er belangrijke tekortkomingen zijn in de kwaliteit van het onderwijs. Bomen en planten staan in volle bloei, de zon gaat steeds meer schijnen en vrolijkt ons op. Het is tijd voor de jaarlijkse lentemarkt op de Vrije school Parcival te Amstelveen. Hier worden kinderen met het Downsyndroom en soms ook andere verstandelijke beperkingen opgevangen. Kinderen die anders op een school voor speciaal onderwijs zouden zijn aangewezen.


RTL Nieuws heeft op basis van gegevens over de achtergrond van de leerlingen van Basisschool Parcival in Amstelveen de gemiddelde scores van deze school op de eindtoets beoordeeld. Daaruit is gekomen dat Basisschool Parcival een scoort. Bekijk hieronder de gegevens waar deze score op is . Dat is , meer dan het landelijk gemiddelde van 1.

Deze gegevens zijn afkomstig van het ministerie van . Aanvraag verificatie e-mail. Met onderstaande knop kunt u een verificatie e-mail aanvragen, waarmee u zelf gemakkelijk de gegevens kunt wijzigen. Laatste nieuws uit: Amstelveen. KLM biedt audiobeschrijving . In verband met uitbreiding van de 2e Amstelveense Montessorischool en de Vrije School PARCIVAL aan de Lindelaan te Amstelveen is er een nieuwbouw geplaatst waarin de uitbreiding en de bestaande school zijn geïntegreerd.


Project: 2e Amstelveense Montessorischool en Vrije School PARCIVAL Amstelveen. Op zaterdag mei werd er de jaarlijkse lentemarkt georganiseerd op de vrije school Parcival aan de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.