vrijdag 30 januari 2015

Spinthoutkever bestrijden

Wij komen aangetast hout door de spinthoutkever dagelijks tegen. In de laatste decennia hebben wij veel ervaring opgedaan bij de bestrijding van de spinthoutkever. In vrijwel elk pand zijn kapconstructies, balklagen en vloeren zeer belangrijk.


Dit natuurproduct vormt ook vaak een onderkomen voor houtborende insecten, . Heeft u gaten in uw hout of zaagsel op de vloer?

U heeft last van houtworm, huisboktor of spinthoutkevers. Wij helpen u doeltreffend de houtkever bestrijden. De Spinthoutkever is een van de houtaantastende insecten in Nederland die schade aan uw hout kan veroorzaken. Op deze pagina leest u meer.


Bestrijden spinthoutkever. Ook triplex en multiplex kunnen worden aangetast. Er zijn vele soorten spinthoutkevers , slechts één soort .

Last van de spinthoutkever? Laat de spinthoutkever bestrijden door onze professionele bestrijders. Maar lang niet in alle situaties kun je de spinthoutkever bestrijden hiermee.


De spinthoutkever bestrijden is niet altijd eenduidig en gemakkelijk uit te voeren. Houtworm bestrijden kan op twee manieren. Of u laat het door een gecertificeerd ongediertebestrijdingsbedrijf doen. Bij de laatste krijgt u in ieder geval garantie.


De volwassen spinthoutkever is slank, bruin en ongeveer drie tot acht millimeter lang. Een larve wordt ongeveer zes millimeter en is wit van kleur. De term “houtworm” is een verzamelwoord voor veel verschillende soorten houtbeschadigende insecten en wordt gebruikt voor de larve- of wormfase van het insect, waarin het gaten boort in hout en hout eet. Insecten zijn een lagere groep van dieren.


Ptilinus pectinicornis) volwassen insect. Sommige daarvan – veelal kevers – komen in hout. Neem contact op met Rentokil Property Care voor meer informatie over de bestrijding van houtworm.


Onze lokale bestrijder helpt u snel af van de houtworm. Na het bestrijden van de houtworm krijgt u van ons een garantiebewijs.

Hiermee bent u gegarandeerd verlost van dit vervelende ongedierte en uw hout is weer mooi hout. Het is belangrijk de symptomen te herkennen van de schadelijke houtborende insecten en hun houtwormen in uw houtwerk binnenshuis en uw hout direct te behandelen. Het gebruikte bestrijdingsmiddel blijft.


Wilt u de spinthoutkever bestrijden op effectieve wijze? Gratis vrijblijvende inspectie. Zolders, kerken, kastelen en oude woningen zijn dan ook ideale biotopen.


U kan de houtworm, memel best zo snel mogelijk bestrijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.