zondag 25 januari 2015

Hofbad ypenburg

In zwembad het Hofbad kunt u vrij zwemmen en meedoen aan verschillende zwemactiviteiten. Bekijk de tijden per activiteit. Een zwempas is verplicht. Ypenburgse Boslaan 3 Den Haag.


Zwembad het Hofbad is het modernste zwembad in Den Haag. Het zwembad heeft een 50-meterba vier springplanken en een duiktoren van vijf meter hoog.

Het zwembad biedt veel verschillende zwemactiviteiten, zoals gezinszwemmen en aquarobic. Het zwembad is voorzien van een meter ba springplanken en een duiktoren van meter hoog. Verder vind je er nog een lekker recreatiebad met . In het Zuiderpark, dat sinds april toch een beetje het lelijke eendje van de Haagse zwembaden was, bedroeg dit maar de helft. Terwijl de totale bezoekersaantallen elkaar niet veel ontlopen. De bouw is in strijd met eerdere plannen: tot nu zou op de plek alleen ruimte zijn kleinschalige woningbouw.


Daarom wil de wethouder de plannen voor het gebied herzien. Toon telefoonnummer Naar de website. Hofspetters geeft les in het Hofbad.

Het Hofbad is een gemeentelijk zwembad van Den Haag dat onderkomen biedt aan de verschillende Haagse zwemverenigen, politie, brandweer, schoolzwemmen, sportevenementen en wedstrijden op het gebied van watersport. Hieronder is de opening van het Hofbad te zien. De zwemschool in het prachtige nieuwe Hofbad waar uw kind snel, goed en op speelse en persoonlijke wijze leert zwemmen. Bij ons leert uw kind met de nieuwste middelen zwemmen en kan uw kind zijn of haar zwemtalenten verder ontwikkelen.


Leren zwemmen is in ons waterrijk land heel . Het plaatsen van een wijkgidsvermelding voor niet-commerciele instellingen is gratis. Commerciele organisaties betalen slechts € 50. Hiermee worden uw gegevens een jaar lang in onze wijkgids vermeld. Om opgenomen te worden in onze gids of wijzigingen in bestaande vermeldingen door te geven, kunt u mailen. Daar het een olympisch zwembad betreft waren wij gebonden aan een zeer nauwkeurige maatvoering, . Waterpolo Den Haag heeft het prachtige Hofbad als thuisbasis.


The complex features a 50-metre competition pool, an instruction pool, a recreation pool with slide, wild water creek, and a wading pool. Daarnaast is dit zwembad uitermate geschikt voor evenementen. The competition pool features a number of diving boards and diving.


Lees meer op onze website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.