donderdag 28 september 2017

Alocasia polly verzorging

Vermijd echter de felle zomerzon. Ook wanneer het wat donkerder is zal hij je niet teleur stellen. Een hoge luchtvochtigheid is bevorderlijk voor de groei van de plant.


Een plek boven de radiator van de verwarming is daarom niet aan te bevelen. Het is gelukkig ook niet de moeilijkste plant om te verzorgen. Verkleurde of verdorde bladeren?

Weinig tot geen bloemen? Kamerplanten hebben specifieke verzorging nodig. Door een aantal eenvoudige tips in acht te nemen, kan je er voor zorgen dat ook je kamerplanten er fris en fleurig bijstaan. Tips voor verzorging en soorten staan voor je klaar:.


Kenmerken en verzorging. Dit betekent dat de plant vocht afscheidt aan de onderkant van de bladeren (druppels aan de bladranden). Let op: dit kan vlekken veroorzaken . Die stengels kunnen effen zijn, maar ook tijgerstrepen hebben en het blad is al even spraakmakend.


Geef haar zeker geen direct zonlicht.

Ze houdt van de warme huiskamer, in zomer en winter. Ze is gemakkelijk te verzorgen. Ondanks het feit dat het een forse jongen is, ziet de plant er toch luchtig en gestileerd uit, door de hoge, gladde stengels die uit een knol groeien. Bij een te lage luchtvochtigheid verdrogen de bladeren. In dat geval is het raadzaam om de plant regelmatig te benevelen.


De bladeren groeien naar het licht. Er zijn zowel grote als kleine varianten van beschikbaar. Wij leggen je uit hoe je deze plant best verzorgt.


Als er voldoende ruimte is voor de plant om te groeien dan is een grotere pot. Met een goede verzorging zal hij regelmatig een nieuw blad aanmaken. Diameter van de pot cm. Wat is de beste standplaats, welke verzorging is nodig, hoe kun je ze vermeerderen, wat is de bloeiperiode en welke ziekten kent de Skeletplant. Alocasia is een tropische sierplant met prachtige bladeren.


Though not very easy plants, they are definitely worth the buy if you can provide what they needs as they have lovely foliage that can look . De plant houdt van licht, dus plaats de plant in de zon. Het beste kunt u haar een zeer lichte plaats geven. Hoe kunt u de plant het beste verzorgen ? In de regel geldt: hoe groter de bladeren hoe meer zuurstof.

Verzorging van de Alocasia. Zo kunnen de grote bladeren zich goed ontvouwen. Hij groeit naar het licht .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.