woensdag 27 september 2017

Zwemvaardigheid 1

Van de bassinrand of een startblok te water gaan met sprong naar keuze ( helemaal onder water gaan) vervolgens watertrappen van een (meegenomen of toegeworpen) plastic zak een drijfmiddel maken en hiermee seconden blijven drijven, proef afronden met zelfstandig uit het water op de kant klimmen. De kinderen lessen keer in de week minuten op maandag en donderdag (dagen onder voorbehoud). De exacte tijden zijn nu nog niet bekend.


Tijdens de zwemvierdaagse zijn er geen lessen. Zwemvaardigheid LR voorzijde.

Wat leer je bij zwemvaardigheidsdiploma 1. Het blijven zwemmen voor jonge kinderen na het Zwem-ABC is heel belangrijk om de vaardigheden in het water nog meer eigen te maken. De data voor het diplomazwemmen worden tijdig kenbaar gemaakt. De kosten voor het diplomazwemmen bedragen € 00. Is jouw kind een echte waterrat?


Kinderen starten automatisch bij zwemvaardigheid , dit is gelijk het moeilijkste diploma omdat er de meeste nieuwe vaardigheden aangeleerd moeten worden. Elke les starten we met kleding aan. De kledingeisen voor zwemvaardigheid zijn als volgt: Lange broek met knoop en rits die niet naadloos aansluit aan het .

Het afgelopen jaar is er weinig doorstroming geweest naar zwemvaardigheid. Bij deze lessen leren kinderen extra zwemslagen. Denk aan wedstrijdzwemmen, waterpolo, zwemmend redden, etc. Met name voor het leren zwemmen van afstanden is dit belangrijk.


Meer informatie over zwemvaardigheid? De opleidingsweg na het Zwem-ABC, het verder leren zwemmen. Zeker voor jonge kinderen die het Zwem- ABC hebben voltooi is het raadzaam regelmatig te blijven zwemmen om hun geoefendheid op peil te houden. Ze leren ook nieuwe vaardigheden zoals meter poloborstcrawl met bal en in tweetallen de bal naar. Diplomapakket zwemvaardigheid , en 3. Deze cursus kent veel nieuwe zwemslagen zoals de vlinderslag en . Delen: Op de hoogte blijven?


Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief. Beoordeling beoordelingen . Te water gaan van de bassinrand of een startblok met sprong naar keuze. We gaan je heel veel nieuwe vaardigheden aanleren.


Als je alles goed beheerst kan je gaan afzwemmen voor je zwemvaardigheidsdiploma!

Voor kinderen die veel op of nabij het water verblijven is dit vervolgtraject ook een echte aanrader. De technieken die de leerlingen al beheersen worden uitgebreid. Na het behalen van je C diploma kun je de zwemwereld nog verder verkennen met onze zwemvaardigheid zwemlessen.


Ook de andere takken van watersporten komen bij deze lessen aan bod. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld waterpolo, survival zwemmen, . Naast het verder verbeteren van de zwemvaardigheden is zwemmen en actief bezig zijn in het water ook lichamelijk gezien heel positief. Zwemschool Kikkersprong verzorgt momenteel alleen in de regio Rotterdam deze vervolglessen na het behalen van het zwem ABC.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.