maandag 25 september 2017

Mols hekwerk

Wilt u graag informatie inwinnen over de verschillende hekwerken en bijbehorende mogelijkheden? Laat u adviseren door ons ervaren personeel. Bij elk type hekwerk past een schuifpoort. Klik hier voor het telefoonnummer, adres, openingstijden, assortiment en meer. Met passie en ambachtelijk enthousiasme vervaardigt de familie Laenen al generaties lang metalen poorten, hekwerken en oranjerieën op maat.


Vader War Laenen werkt, samen met zijn zonen Hans, Dries en Kurt, elk ontwerp met de grootste precisie uit tot een modern of klassiek getint kwaliteitsproduct.

Specialiteiten: Wij leveren zowel standaard hekwerk als maatwerk voor particulieren en bedrijven. Op uw wens kunnen wij speciale en zelf ontworpen poorten en hekwerk produceren. Vergelijk bedrijven in de regio Mol Van Gompel Luc, MDM Hekwerken , Coudijzer Davy, Hekwerken. Weert is failliet verklaard. Poorten en hekwerken , in alle mogelijke uitvoeringen, en dat in zes verschillende stijlen en bijna verschillende modellen.


Of carports en overkappingen in verschillende variaties. En voor onze trouwe viervoeters is er een volledig aanbod van hondenrennen en paardenstallen. Ondanks deze zo al grote keuze streven wij .

Best Fence is reeds heel wat jaren een gevestigde waarde in de regio Kempen. Mols -Van Lierop Hekwerken B. Hekwerken mees Gespecialisseerd in afsluiting bestaande uit gaasdraa staalmatten, tuinpoorten en tuinschermen. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende prijsofferte.


De combinatie van een uitgebreid gamma afsluitingsmaterialen, residentiële en industriële poorten in verschillende materialen (gaande van staal, hout, aluminium tot smeedwerk) en ervaring in het plaatsen maakt van de firma LM HEKWERK bvba terecht een specialist ter zake. Wij automatiseren uw poort, omheinen uw . Al meer dan jaar betonspecialist. De expertise die wij in al die jaren hebben opgebouwd op het gebied van beton, is ongeëvenaard.


Schrijf als eerste een mening ! Volgens de codes van Nace (BE). Ik wens deze bedrijfsfiche te beheren. Trap naar verdiepingsvloer in de bedrijfshal.


HET BEDRIJFSGEDEELTE (4MEXTRA MET ZOLDERVERDIEPING VAN 2M2). Afgevlinderde gladde vloer. Wanden beton, voet grindbeton (cm.).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.