woensdag 27 september 2017

Brievenbus formaat

U weet van te voren wanneer uw pakje bij de ontvanger op de mat valt. Waar en hoe moet ik mijn brievenbus plaatsen? En welke afmetingen moet ze hebben? U wilt uw post goed ontvangen?


Dat begint met een goede brievenbus.

U ontvangt uw post graag op tijd? Dat is exact wat wij u elke dag willen bieden. U kunt ons daar trouwens bij helpen! Door te kiezen voor een aangepaste postbus, geplaatst op een toegankelijke plaats.


Online verhuurder van: . Onder brievenbus wordt in deze regeling verstaan een voorziening voor het ontvangen van te bezorgen briefpost aan een huis- of kantooradres, bestaande uit: a. Alles voor uw verzending.

Afmetingen en kenmerken. De maximale dikte die door de brievenbus kan ik cm. Brievenbussen die niet groot genoeg zijn . Wat zou er gebeuren als ik iets verstuur wat net een paar mm dikker is? Want het past wel door mijn brievenbus.


In Nederland worden er eisen gesteld aan de afmetingen van een brievenbus. De maximale afmetingen voor een brievenbuspost bedragen in Nederland: 3x 2x mm. Als je een pakket wilt opsturen met de post, dan mag dat niet grotere zijn dan deze afmetingen.


Om dit na te gaan bestaan er . Maar de groene brievenbussen die vroeger, en misschien nu nog wel, aan het begin van het tuinpad stonden hadden vaak een ander formaat opening dan een brievenbus in de voordeur. Maar bij de postbedrijven hebben ze een duidelijk onderscheid tussen de zogenaamde busstukken en belstukken. De grootste maat brievenbusdoos. De brievenbus moet verder voldoende groot zijn om een ongevouwen zending in C4- formaat (2mm bij 3mm) met een dikte van. Daar mee past deze doos precies in de brievenbus van PostNL.


Uitgevoerd in mini golfkarton in de kleur wit, gewicht per stuk is 102.

Ruim miljoen brievenbussen in Nederland hebben een formaat waar veel meer doorheen past dan alleen een brief of een grote envelop. Een brievenbuspakje is een klein pakje dat door de brievenbus past. Ook een brievenbuspakje of luchtkussenenvelop past moeiteloos in de brievenbus. Als de afstand van de openbare weg naar de brievenbus van uw woning meer dan meter is, moet u zelf een buitenbus plaatsen.


Ook deze buitenbus moet aan bepaalde voorwaarden voldoen. Eisen aan brievenbus en . Koop nu je verzenddoos in brievenbusformaat eenvoudig en snel bij Manutan. Gegarandeerd scherpe prijzen en het beste assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.