vrijdag 29 september 2017

Zwembad eindhoven tongelreep openingstijden

Op deze pagina vind je de openingstijden van de verschillende baden. Van Baby- en peuterzwemmen tot meer bewegen voor ouderen en van Waterbootcamp tot Snorkelen. Openingstijden baantjes zwemmen.


Zeker weten dat je alles zeker weet. De Tongelreep is bekend door het SBSprogramma Sterren Springen op Zaterdag.

Het nationaal zwemcentrum is door haar vele baden zeer geschikt voor all. Binnenzwembad Tongelreep Eindhoven Tongelreep een spetterend dagje uit! Of wat dacht u van therapeutisch zwemmen en trimzwemmen ook dat is allemaal mogelijk bij de Tongelreep.


Bekijk hier de openingstijden van ons zwemparadijs: . Voor recreatieve zwemmers is iedere zondag het 25-meterbad geopend. Zwemcentrum de Tongelreep : Wil je gezellig zwemmen bij Nationaal Zwemencentrum de Tongelreep ? Als eindactie is de toegangsprijs de afgelopen dagen steeds met een euro .

Nog één keer van de glijbaan. Het is een ideaal uitje voor veel gezinnen. Het mag wel een update hebben maar ik vind dit toch heel raar.


De kaartjes zijn wel aan . De lessen bij de Tongelreep gaan vanmiddag vanaf deze tijd gewoon door. Suis van de Suisbuis, maak. De bovenstaande openingstijden gelden tevens voor het buitenba die voor een bepaalde periode geopend is bij mooi weer. Zeer leuk zwembad met glijbanen onder anderen: Turbo Tol, Suisbuis,Familie Glijbaan en de 65. De genoemde openingsijden gelden voor het baantjes zwemmen.


Voor de overige activiteiten verschillen de tijden. Kijk op de website voor de actuele openingstijden. Ook verenigingen zijn in het Eindhovense zwembad ruim vertegenwoordigd. En daar gaan we een nieuw zwembad aan toevoegen, namelijk het bekende Eindhovense zwemparadijs de Tongelreep. Een van de baden is een . Gratis passe-partout voor zwembad ir.


De openingstijden zijn: maandag van 13.

In het Pieter van den Hoogenband zwemstadion kunt u terecht in verschillende eet en drinkgelegenheden. Het Pieter van den Hoogenband zwemstadion zal één uur voor het begin van de wedstrijden open zijn voor publiek. Na de wedstrijden zal het zwembad nog één uur openblijven.


Prima zwembad voor recreatief zwemmen, het reactiveringsbad bevat een whirlpool en bruisbank, het 25-meterbad voor baantjes trekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.