donderdag 28 september 2017

Blokhut eindhoven

Koninginnedag, oud en nieuw ,volleybaltoernooi etc. Wilt u onze blokhut huren? Wij verhuren ons scoutinggebouw gedurende het gehele jaar. Bekijk snel de beschikbaarheid op onze site. Ook dit jaar doet Scouting Angelo Roncalli weer mee met het fakkeldefilé.


Van Abbe museum (hoek Wal – Bilderdijklaan).

Eindhoven de bevrijders eert en de Tweede Wereldoorlog herdenkt. Telefoonnummer, adres, postcode, routeplanner en plattegrond - detelefoongids. Lokale informatie uit uw gemeente, altijd actueel! Lees meer over de Blokhut onder de volgende kopjes: - Doelgroep huurders.


Bent u opzoek naar een blokhut om een leuk kamp te organiseren? Dan bent u hier op het juiste adres! De mogelijkheden voor een geslaagd kamp in Steensel zijn onbeperkt.


Er is uiteraard ook een vuurkuil . Er kan onder voorwaarden gebruik gemaakt worden van de blokhut door ( Scouting)groepen.

Op de site van Scouting Stratum vindt je gedetailleerde informatie en staat een verhuurkalender met data waarop de blokhut zowel door de week als in het weekend (nog) beschikbaar is. Verhuur in de vakantieperiodes vindt vaak . Rafael is uniek in Eindhoven. Onze groep heeft namelijk twee blokhutten. Beide blokhutten liggen in het stadsdeel Strijp tegen Veldhoven en Meerhoven.


Met ruim 1leden zijn wij één van de grootste scouting groepen van Eindhoven. Samen met ruim kaderleden is het iedere zaterdag gezellig druk in en rond Blokhut De Wierde, aan de Urkhovenseweg in de wijk Tongelre. Volg ons hier ook: Onze website . Een blokhut huren in Nuenen? Ontdek het bij de activiteiten rondom de blokhut. Navigatie op de kaart voor rijden, fietsen, lopen, met openbaar vervoer naar De Blokhut - HERE WeGo.


Zo ziet de blokhut er nu uit. Alleen de enorme schouw binnen is nog authentiek. Theunissen maakt alle blokhutten zelf in eigen fabriek en kan daarom zeer snel uw blokhut leveren! Wat nog meer opvalt naast een snelle levering is de schitterende afwerking.


Voor onze blokhutten gebruiken wij A-kwaliteit hout wat wij . Net als in de rest van Nederland en België overigens. Prima Kwaliteit – Prima prijs – Prima service- Prima Blokhutten. In de omgeving van onze blokhut zijn we voorzien van het Eckartse bos, de Karpendonckse plas en de rivier de Dommel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.