maandag 25 september 2017

Fonteyn spa klachten

Een uitvoerder is een dag serieus aan het werk gegaan om e. Wij vinden de naam type soulmate dan ook perfect gevonden. Wij kijken uit naar de volgende spa bezoek. Ook het advies in Uddel door Arno en de plaatsing, uitleg en oplevering door Rob en Richard sprak ons enorm aan.


Circa weken geleden werd de spa malta luxery comfort door fonteyn geleverd en geinstalleerd De aflevering en installatie verliepen geheel naar wens. Altijd telefonisch zeer vriendelijk en goed geholpen door Eric, ook nadat de klachten ondanks gesleutel van diverse monteurs bleven bestaan.

Wij hadden een spa gekocht jaar geleden. En we hebben jaar problemen gehad. Groots adverteren met wederopbouw kortingen die slecht blijkt te zijn . Jaren gelden een spa bestel veel plezier er van gehad totdat deze kapot ging. Gerwin Bouwmeester aan de lijn geha order aangemaakt en als ik die zou betalen word het onderdeel direct opgestuurd.


Twee minuten later betaald en twee dagen erna nog niets ontvangen. Of eigenlijk ÉÉn grote bouwput. Wat heb ik daarmee te maken?


Passion Spa onderscheidt zich door innovatie en een gunstige prijs- kwaliteitverhouding vertelt Nieland.

In Europa zijn we al ruim tien jaar actief en de Verenigde Staten zijn daar twee jaar geleden . Ondertussen zijn er ploegen van monteurs in totaal al kee. Een heerlijke winkel (onwijs groot) om inspiratie op te doen. Goed en smaakvol assortiment, mooie producten en fijne service. De medewerkers zijn vakkundig, en op ieder vlak is een apart team die de know how heeft om jou te voorzien van het juiste advies. Wat te doen bij een klacht ? Wanneer u een klacht heeft over onze producten adviseren wij u contact op te nemen met uw adviseur.


Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Een eigen spa of Jacuzzi is hiervoor de ultieme investering. Wij leveren een breed assortiment hoogwaardige spa ´s, sauna´s, whirlpools, zwembaden en.


Normaal plaats ik dit soort berichten niet op dit platform, maar ik maak nu een uitzondering om zoveel mogelijk gedupeerden te bereiken en onze klachten en . Een lay z bad is een echte aanwinst voor uw . Wat zeggen andere klanten met ervaring over dit bedrijf? Fonteyn Spa Passion Spa Solace - P.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.