vrijdag 22 september 2017

Bestrijding muizen in huis

Een paar simpele maatregelen zijn meestal voldoende om muizen in huis te voorkomen. Een muizenplaag moeten we altijd zien te voorkomen. Effectief (preventief) bestrijden van muizen vergt kennis over muizengif en muizenvallen maar vooral ook kennis van de soorten muizen en hun leefgewoontes.


Welke soort muis heeft u in huis ? Doordat muizen zich overdag stilhouden, kan het een aantal weken duren voordat een muizenplaag opgemerkt wordt. Nachts verlaten muizen hun schuilplaats, op zoek naar voedsel.

We bestrijden muizen in huis. Rentokil geeft u de raad om zo snel mogelijk verlost te geraken van uw muizenplaag. Grijp snel in vooraleer het muizenprobleem verergert. Muizengif is de snelste oplossing om van muizen in huis af te komen.


Naast een muizenval is muizengif zeker een aanrader als er sprake is van grote overlast. Het mag dan ook niet ontbreken als middel om muizen in huis tegen te gaan. Vergiftigd lokaas is een bestrijdingsmiddel dat muizen aantrekt.


En als je niet direct met bestrijden begint dan worden het er steeds meer.

Je zult wel begrijpen dat er zo een hele grote familie bij je onderdak . Vooral bij koud wordt het weer tijd om muizen te bestrijden. Door zeer kleine openingen, scheuren en gaten weten ze je huis binnen te dringen. Soms sta je oog in oog met een muis, maar vaak wil je de muizen al ongezien bestrijden als je ze . Een natuurlijke verjager van muizen is uiteraard de kat!


Katten en muizen bestrijden. Leer hoe je huismuizen kan herkennen, bestrijden , vangen en verjagen. De huismuis is een muf ruiken klein, bruingrijs knaagdiertje met relatief grote ogen, grote oren en een staart zo lang als zijn lichaam.


Bovendien planten muizen zich razendsnel voort, waardoor in een mum van tijd een heuse muizenplaag in je woning kan ontstaan. Het is dan ook belangrijk om muizen in huis te bestrijden ! Hierbij de beste tips ter . Je wilt er het liefst niet mee te maken hebben, maar toch kampen zeer veel huishoudens met overlast van muizen in huis. Wat is de oorzaak van muizen in uw woning? Er leven in ons land miljoenen muizen , maar waarom willen deze beestjes juist graag in uw huis wonen?


Hoe kunt u muizen het best (laten) bestrijden ? En welke problemen veroorzaken muizen. De keuze tussen muizengif of muizenvallen.

Hier bespreken wij de mogelijkheden om effectief muizen in huis te bestrijden. U kunt hiervoor een afspraak met ons maken. Op structurele wijze muizen in huis voorkomen vergt in veel gevallen ook aanvullende maatregelen.


Het is leuk om een kat te hebben om de muizen uit het huis te verjagen, maar soms is het bezit van een kat gewoon niet haalbaar. Wij voorzien hen onbewust van een warme nestplaats en voedsel. Wanneer de eerste koudeprik zich laat voelen, verhuizen de muizen hun nest binnenshuis. Dit kan heel wat overlast veroorzaken.


Ze planten zich razendsnel voort, brengen knaagschade . Ook als u buiten last heeft van muizen kunt u ons inschakelen! Hoe kan de muis bestrijden ? Muizen vertoeven graag in onze aanwezigheid. De meest bekende muizenvanger is natuurlijk de kat! Een kat in huis verjaagt muizen.


Alleen al de geur van een kat zal zorgen dat de muizen willen vertrekken. En eerlijk is eerlijk- onze eigen kat is zo tam dat hij echt niet actief op jacht zal gaan naar muizen. Ze hebben zich uitstekend aangepast aan het stedelijke landschap en zijn een meester in het binnendringen van onze woningen.


Als je muizen in je huis hebt, is dat niet alleen vervelend maar ook een gezondheidsrisico.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.