maandag 25 september 2017

Beton gegoten vloer

Cementgebonden gietvloer. Deze vloer kan naadloos over een bestaande (tegel) vloer worden aangebracht en is relatief eenvoudig schoon te maken. Benieuwd naar de kosten en . Gietvloer betonlook : soorten en prijzen. De industriĆ«le uitstraling van een gietvloer spreekt veel mensen aan en ook de voordelen ervan zijn aantrekkelijk.


In dit artikel vind je een opsomming van de populairste gietvloeren met betonlook , hun voor- en nadelen en prijzen.

De prijs van een gietvloer is afhankelijk van het soort vloer , de grootte van het oppervlak en het aantal lagen dat wordt aangebracht. Gepolierde beton , 8- cm . U heeft bij onze woonbeton vloeren met betrekking tot de kleur diverse opties. Grijstinten en natureltinten zijn in vele variaties beschikbaar.


Ons woonbeton wordt volledig in kleur gemaakt. Op zoek naar een betonnen gietvloer? Ook worden mengsels van cement en . Spring naar Betonlook - Even terugkomend op die betonverf.

Beton lijkt kil en hard maar is juist een keuze van heel veel mensen voor een moderne uitstraling van de vloer en daarmee het huis en de meubels die erop staan. In tegenstelling tot traditionele vloeren zoals tapijt, hout en laminaat, wordt een gietvloer niet gelegd maar gegoten. Wilt u een vloer met een betonlook in de badkamer dan kunt u beter kiezen voor onze polyurethaan gietvloer met betonlook , ofwel DUO Art gietvloer.


WOONbeton heeft ook die . De behandeling om een vloer ' gietvloer klaar' te maken is dan ook altijd maatwerk. Oudere cement of betonvloeren hebben bijvoorbeeld meer behandeling nodig dan een net gelegde nieuwbouw cement of betonvloer. U kunt hierbij denken aan het schuren en vlamstralen (reinigen) van het beton , het behandelen van de . Stoer, maar warm en verfijnd tegelijk.


Het mengsel van twee kleuren geeft de gietvloer een bijzonder levendig karakter en geeft iedere ruimte. Een gietvloer bestaat uit. Vloeren – Vele soorten gietvloeren, coatingvloeren en betonlook vloeren. Uw vakman als het om gietvloeren gaat in de omgeving Veenendaal, Utrecht, Amersfoort en Arnhem.


Hoewel gietvloeren eerder alleen door de industrie werden gebruikt, worden ze tegenwoordig steeds vaker gelegd bij particulieren thuis. Dit komt door het moderne en strakke uiterlijk van een gietvloer. Tevens zijn gietvloeren te leggen in verschillende designs, zoals een betonlook , een decoratief ontwerp of een . Het kenmerkende van een gietvloer is dat deze tijdens het aanleggen (het zogenaamde gieten) zichzelf volledig uitvlakt.


Veel gevraagde afwerkingen zijn: blauwgrijs en antraciet maar ook andere kleuren zijn mogelijk.

Ter decoratie kunnen er voegen in de vloer worden geslepen. Hierdoor ontstaat het effect van een tegelvloer. Gegoten vloer met betonlook. Om de vloer te beschermen . Zoekt u een gegoten vloer maar is de prijs van een reguliere gietvloer te hoog?


Overweeg dan eens om een vloercoating aan te laten brengen. Dit is de dunnere maar daardoor goedkopere variant van de gewone gietvloer. Het voordeel is dat u dan.


De vloer is dunner omdat alleen de bovenste lagen worden aangebracht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.