dinsdag 26 september 2017

Doetinchem zwembad

Onvergetelijke water pret voor het hele gezin! Jong en oud kunnen in diverse baden terecht. Inspannend of juist heerlijk tot rust komen, voor ieder wat wils.


Voor ouders is het heerlijk om mee te gaan met de kinderen. Terwijl uw kinderen zich uitleven, kunt u als ouder heerlijk tot rust komen in onze wellness corner.

Dat kan door banen te trekken in het wedstrijd bad of door deel te . Kom tot rust, vermaak u zelf of werk op een verantwoorde manier aan uw conditie en. Overdekt zwembad De Brink gelegen op nog geen minuten van Doetinchem , is hét centrum voor de inwoners van Zelhem, Keijenborg, Halle, en de rest van de gemeente Bronckhorst en omstreken. Voor jong en oud is er van alles te beleven.


En met het zeer voordelige ALL-IN . Wellnesscorner, infrarood cabines. Op maandag, dinsdag en woensdag is het zwembad van 19.

Rozengaarde in Doetinchem door Duoplan Doetinchem. Subtropisch zwembad en wedstrijdbad van Marveld Recreatie. Beleef een subtropisch avontuur. Een bezoek aan ons subtropische zwembad natuurlijk niet ontbreken.


Maar ook voor zwemlessen en kinderfeestjes is het zwembad zeer geschikt. In ons subtropische zwembad vind je diverse glijbanen met onder andere de . Het recreatieve bad heeft een spectaculaire stroomversnelling, jetstream en de mogelijkheid om naar buiten te zwemmen. De vertrouwde glijbaan is vernieuw maar er is ook een spectaculaire nieuwe gebouw meter lang, supersnel en met verrassende effecten.


Het zwembad heeft een complete restyling (met uitbreiding) ondergaan. Door een optimale samenwerking met de Gemeente Doetinchem , de architect en het bouwteam is in een tijdbestek van maanden het . Het wordt de fusieschool, die ontstaat uit de basisscholen Het Palet en obs Overstegen. In tijden waarin zwemmend Nederland op alle fronten de broekriem moet aanhalen en er veel wordt wegbezuinig slaat men juist in Doetinchem een . Ga lekker baantjes trekken of vrij zwemmen bij een zwembad in Doetinchem ! Klik voor het overzicht.


Bekijk hier een overzicht van alle zwembaden uit Doetinchem op een rij. Bekijk online vacatures als toezichthouder zwembad in Doetinchem op de grootste vacaturebank van Nederland.

Wilt u meer informatie of een advies op maat van SpaZone? Het bestaande gebouw werd volledig gestript en opnieuw opgebouwd. Hafkon heeft het pand voorzien van een nieuw alluminium felsdak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.