woensdag 27 september 2017

Veranda glas of polycarbonaat

Deze zomer had ik graag onze oude veranda onder handen genomen en één vd werkzaamheden is het vervangen van de beschadigde polycarbonaatplaten op het dak. Mijn vrouwke zou nu graag een doorzichtige dakbedekking hebben en dus geen melkkleurige toestanden meer. Het materiaal van een veranda en de kleur zijn aspecten die de uitstraling van je overkapping bepalen.


Kies voor een glazen of polycarbonaat overkapping. Lees hier alles over de soorten glazen en profielen, en de prijs van een glazen veranda.

Als je woning het gewicht van glasplaten niet kan dragen, dan is polycarbonaat een goed alternatief. Polycarbonaat : Voordelen: 250x sterker dan glas. Het is dan ook vrijwel onbreekbaar.


Dankzij de stevige aluminium constructie biedt de overkapping een maximale overspanning van meter op twee palen. Meer info op de website. Het frame van een terrasoverkapping inclusief de staanders is geheel vervaardigd uit aluminium, gepoedercoat in diverse kleuren te verkrijgen.


Wilt u een andere kleur, dan heeft het een meerprijs van.

Wat is het verschil tussen polycarbonaat en glas ? Verder breekt polycarbonaat goed het licht, waardoor het niet te warm wordt onder de overkapping. Het polycarbonaat is in verschillende soorten verkrijgbaar. Dubbel glas scoort akoestisch ook veel beter. Denk maar aan het contactlawaai van regen of hagel.


Thermisch gezien raden wij een U-waarde aan . Vergelijken van de voor- en nadelen van glas , folie en polycarbonaat. Ik heb een aluminium terrasoverkapping met polycarbonaat platen. Dat zijn geen golfplaten, maar. Uw terras wordt met dit unieke dak van glas een fraaie veranda.


Wij hebben een houten veranda met daarop echt glas , is wel watmduurder. Lekker langer buiten genieten beschut tegen weer en wind Uw kostbare tuinmeubelen staan alle seizoenen keurig droog terras dak terrasdak. Maak uw eigen kunststof (terras)overkapping, veranda dak of serre met polycarbonaat of acrylaat van Perlaplast.


Zoekt u een vaste veranda of terrasoverkapping voor uw terras? Kies dan voor een van onze terrasoverkappingen van glas of polycarbonaat. Bent u gecharmeerd van een terrasoverkapping van doek, of juist met kantelbare lamellen?

Wij leveren diverse stijlvolle oplossingen op het gebied van terrasoverkappingen. Bij Gardendreams hebben wij een ruime keuze aan verschillende soorten dakbedekking in polycarbonaat en glas. Een veel voorkomende vraag die wij. Standaard worden bij de Easy . Het enige wat we nog zoeken is een zijwand waardoor we uit de wind kunnen zitten.


Met glazen wanden is het genieten van de tuin. Het voelt alsof u gewoon buiten zit, alleen dan heerlijk beschut tegen weersinvloeden. Het uitzicht over de natuur blijft behouden . De schuifbare terrasoverkappingen zijn verkrijgbaar met polycarbonaat (helder, opaal of zonwerend) of gelaagd veiligheidsglas. Uitgekeken op je oude bankstel? Op Marktplaats is hij zo verkocht.


Met polycarbonaat of glazen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.