vrijdag 29 september 2017

Hofbad zwemles

De zwemlessen worden in groepen van maximaal acht personen onder begeleiding van zweminstructeurs in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) verzorgd. Voor volwassenen hanteren wij de ABC zwemles methode van de NRZ. De zwemschool in het prachtige nieuwe Hofbad waar uw kind snel, goed en op speelse en persoonlijke wijze leert zwemmen.


Bij ons leert uw kind met de nieuwste middelen zwemmen en kan uw kind zijn of haar zwemtalenten verder ontwikkelen. Leren zwemmen is in ons waterrijk land heel .

Na het behalen van het B- en C-diploma ben je zwemveilig. Leszwemmen in het Hofbad doe je bij de Hofspetters. Klik voor meer informatie over zwemles bij Het Hofbad en andere baden in Den Haag door via . Zwemtijden, informatie, lessen en zwemactiviteiten. Een zwemdiploma is voor iedereen belangrijk. Koop uw zwemabonnement voor vrij zwemmen (12- of 25- badenkaart) online.


Een maandabonnement voor zwemles koopt u aan de kassa van het zwembad. Beide abonnementen kunt u online verlengen in de Sportwebshop.

Heeft u een geldige Ooievaarspas? Dan krijgt u, behalve op bootcamp, op onderstaande activiteiten korting en is zwemles voor jeugd gratis. Bij de eerste aanschaf van een meerbadenkaart betaalt u € borg. In het Hofbad worden verschillende zwemactiviteiten aangeboden.


Je kunt hier zwemles volgen, vrij zwemmen, maar ook aan je conditie werken. Voor ouderen is er auqajoggen, aquarobics en fifty fit. Voor de allerjongsten heeft Zwembad het Hofbad het teddybeerzwemmen: kinderen vanaf zes maanden oud genieten . Kom zwemmen in Den Haag bij zwemvereniging CWP.


Volg nu SuperSpetters zwemlessen , de methode van de KNZB. De zwemlesmethode waarbij kinderen op een leuke en veilige manier goed leren zwemmen en er veel aandacht is voor persoonlijk contact. Ook ouders worden goed op de hoogte gehouden van het leertraject. In de regio Den Haag wordt er op meerdere . Voor de zomer zijn in uw commissie met betrekking tot de zwembaden twee onderwerpen aan bod gekomen, waarover ik uw commissie nader zou informeren. Ik heb bij de behandeling van de notitie.


Wachttijden zwemles ”, in uw vergadering van april . Een aantal ouders raakte zaterdagochtend tijdens een zwemles in het Haagse Hofbad flink in paniek toen een 4-jarig jongetje kopje onder ging. Het bleek allemaal wel mee te vallen, het kind had geen water binnengekregen, huilde niet en deed daarna weer gewoon mee aan de les.

De eerste zwemlessen na de zomervakantie zijn gestart. Veel kinderen hebben in de zomer doorgezwommen en andere hebben op hun vakantie bestemming lekker in het water kunnen spelen. Onze instructeurs zijn klaar voor het nieuwe seizoen en kijken uit naar alle enthousiaste kids. Ophef onder zwemleraren: er komt een nieuw diploma.


Kinderen moeten eerst borstcrawl leren, dan pas schoolslag. Maar de zwemwereld is verdeeld. Een instructeur liet gisteren bij een demonstratie in het Hofbad in Den Haag kinderen oefenen met borstcrawl. Deze slag is de basis is . De Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) heeft vandaag in het Hofbad in Den Haag haar nieuwe zwemlesmethode geïntroduceerd.


Met de methode SuperSpetters leren kinderen sneller en met meer plezier zwemmen. Ze zijn binnen een schooljaar zwemvaardig en krijgen het KNZB zwemdiploma. In Nederland mag iedereen zwemles aanbieden en een zwemdiploma uitgeven. Dit is namelijk niet wettelijk geregeld. Wij hebben echter de Licentie Zwem-ABC en worden elk jaar onafhankelijk getoetst op een groot aantal . U kunt met korting zwemlessen afnemen wanneer u voor uw kind bij ons kinderopvang afneemt.


De korting op de zwemles geldt alleen voor de zwemlessen via Hofspetters in het Hofbad. Een pedagogisch medewerker begeleidt uw kind op de maandagen vanaf locatie Sport-BSO Het Hoppershonk naar het Hofbad. BBB-training (buik, billen en benen) in een zwembad? Nederland unieke, FinFun zeemeermin zwemlessen. Zwemles volgen voor een zwemdiploma?


Uiteraard met gebruik van de FinFun Mermaid Tails. In weken leer je alle ins and outs van het zeemeermin zijn. Je verfijnt je onder-water-techniek, leert veilig gebruik te maken van de FInFun .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.