donderdag 28 september 2017

Trampoline 120 cm met veiligheidsnet

Vragen en antwoorden (2). Alle productspecificaties . Een trampoline van Kettler met een stalen frame met stabiele antislip poten. De robuuste springveren waarborgen een gelijkmatige spanning van de springmat.


Trampoline 120cm Zilver.

De springmat bestaat uit een polypropyleen weefsel. De mini trampoline is zowel voor binnen als voor buiten bij ons te koop. Hieronder kunt u een keuze maken uit onze mini trampolines , . De Pro-line kinder trampoline met beugel om vast te houden. Zowel geschikt voor binnen als buiten.


Bestel hier uw minitrampoline: grootste aanbod kleine trampolines bij de expert in springplezier! Beginnende trampolinespringers hebben vaak baat bij een veiligheidsnet , omdat deze zorgt dat zij niet van de minitrampoline af kunnen vallen.

Voor iedereen een voordeel. De trampoline is voorzien van een veiligheidsnet van ca. De palen van het veiligheidsnet zijn tevens voorzien van zacht foam. Het veiligheidsnet heeft aan een zijde een ingang die voorzien is van een rits. Blauwe trampoline rand met zwart trampoline veiligheidsnet.


De perfecte trampoline voor binnen (mits genoeg hoogte) en buiten! Wil je een trampoline kopen maar weet je. Rechthoekige mini trampoline 120x95. Hierdoor komen kindervoeten er niet tussen. Bovendien zijn de veren gegalvaniseerd waardoor roestvorming geen kans maakt.


Sommige Nova trampolines beschikken ook over een veiligheidsnet. Kinderen (en volwassenen) springen hierdoor op . Prachtige trampoline waar kinderen een hele zomer springplezier mee beleven! Nog even wachten, eerst nog een veiligheidsnet aanschaffen. Veiligheid gaat namelijk boven . Wilt u meer veiligheid voor uw kind op de trampoline ?

Dan een is veiligheidsnet de ideale oplossing. Met een veiligheidsnet kunnen kinderen niet meer van de trampoline afvallen. Al onze veiligheidsnetten passen perfect om uw trampoline. Elk trampoline veiligheidsnet is verschillend en heeft ook zijn eigen kwaliteiten, . Soort trampoline , Op poten.


PRO-LINE trampolines InGround combi. Model trampoline , Rond. Onze kinderen genieten volop tegelijk aangezien 120kg belasting de max is. De stalen buizen zijn weerbestendig gegalvaniseerd.


De rand is voorzien van een blauwe randkussen gevuld met foam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.