woensdag 27 september 2017

Orchidee kat

Er zijn heel veel niet-giftige kamerplanten zoals de graslelie, palmsoorten zoals de dwergpalm, varens, de gerbera en orchidee. Maar je kat kan toch gaan knagen aan je mooie planten omdat hij op zoek is naar foliumzuur. Jij geniet van de vrolijke kleuren en je kat doet verstoppertje achter een grote pot, kijkt gebiologeerd naar het gefilterde licht dat door de bladeren valt, of ligt op een warme dag lekker in de schaduw van een flinke bos groen. Bloeiende planten: begonia, Bromelia en orchidee.


De plant die een aantal jaar een zeer succesvolle terugkeer heeft gemaakt en inmiddels één van de populairste bloeiende kamerplanten is. En als extra bonus kan je kat ook nog eens veilig aan de blaadjes knabbelen.

Ik dacht altijd dat orchideën giftig waren, maar ik ben niet zeker. Nu, een paar jaar geleden, heeft Luna de bloem van een orchidee opgegeten te hebben (ik weet dat zij het was omdat zij er al een paar keer naartoe gesprongen was). Voor katten giftige planten.


Kamerplanten: Agave (Agavaceae) GIF: Gehele plant. SYMPTOMEN: Ernstige maag-darmontsteking, heftige krampen. Amaryllis ( Hippesastrum) GIF: Gehele plant. Geen bloemen hier, behalve soms een orchidee (niet erg giftig, slechts een beetje).


Hyacinten zijn idd erg giftig voor katten. Ik heb alleen nog maar vetplanten in huis en een sprietjesplant die het jaren met mijn oudste twee goed dee maar de jongste ziet hem als zijn persoonlijke .

Wat was er nu gebeurd: de kat liep langs de Orchidee , het stuifmeel kwam op het lichaam en tijdens de wasbeurt kreeg de kat het stuifmeel binnen. Gelukkig zijn het uitzonderingen, maar het is wel zaak dat je giftige planten met stuifmeel e. Nu, wat ik zeer vreemd vind is dat een orchidee in de niet-giftige lijst staat. Een orchidee is wel degelijk ERG giftig voor katten naar mijn weten, maar blijkbaar klopt mijn kennis niet? Is Orchidee giftig, kat overgeven na spelen met verdorde bloempjes en steeltje - geplaatst in Medisch en gezondheid: ik zie hier net dat Finn de verdorde orchidee heeft de tak van afgebroken en met de bloemetjes gespeeld hij was daarnet luid aan het miauwen en moest toen overgeven heb alles . Chinese Plumbago Chlorophytum Chlorophytum bichetii.


Chocolade soldaat plant. Misschien wil ze haar kat terug. Het beest was vroeger van haar. En nu zeg je dat haar man is geëxecuteerd en dat zijn boot in beslag is genomen, net als haar dochter, dus er is geen reden waarom je dat dier niet terug zou geven aan.


Als ze die kat wil, moet ze er maar om vragen. Koop Goedkoop Orchidee Kat Nu. Tips over hoe je een orchidee verzorgt lees je hier. Ila ging terug naar familie, de hond en kat konden niet mee en zelfs de pop, met het mooie wagentje, was daar gebleven. Wonderlijk zoals een kind zich aanpast.


Er kwam een nieuwe baboe met een minder prettige schoot. Vreem dat ze haar naam niet had onthouden, ze weet nog wel dat ze een bol gezicht had met . Orchideeën zijn een van de populairste bloeiende kamerplanten. Dit komt niet alleen door de schitterende bloemen, maar ook omdat orchideeën in allerlei vormen en maten verkrijgbaar zijn.

Ook de makkelijke verzorging speelt daarin een rol! Vind de fabrikant Orchidee Kat van hoge kwaliteit Orchidee Kat , leverancier en producten voor de laagste prijzen bij Alibaba. Er bestaan heel wat verschillende soorten orchideeën , zoals de vlinderorchidee ( Phalaenopsis), Cymbidium of Dendrobium en ze houden allemaal van voldoende licht, maar ze worden niet graag aan direct zonlicht blootgesteld. Het is vooral belangrijk om hiermee rekening te houden in de zomer.


Is het niet gewoon mogelijk de Vensterbankorchideeen op echt hout te houden, met andere woorden, één a twee boomstronken op de vensterbank en planten die gewoon kunnen groeien en bloeien zoals zij het willen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.