dinsdag 26 september 2017

Centaflex koppeling

De CENTAFLEX type M koppeling is een hoog elastische koppeling , speciaal voor jachten waar veel eisen worden gesteld aan het . Dit principe heeft zich reeds over de afgelopen jaren, miljoenen keren bewezen en wordt ook toegepast tijdens de 'eerste-fase' van de CENTAFLEX -DS koppeling. De CENTAFLEX -CO is een hoog flexibele rollen- koppeling volgens het bekende ROSTA principe. Na jaren van ontwikkeling zijn de eerste CENTAFLEX -CO . De toepassingen zijn eindeloos.

De CF-A koppeling wordt gekenmerkt door een hoge elasticiteit in axiale, . Als afgeleide van de CENTAFLEX -D is deze koppeling geschikt voor as-as verbindingen. Ook zijn verschillende naaflengtes standaard leverbaar. Met andere woorden, de verdraaiingshoek onder koppel bedraagt ongeveer drie tot vijf . Hoog elastische koppeling , speciaal voor jachten en kleine bedrijfsvaartuigen. Koppel pleziervaart: 1tot kNm.


De CF-R heeft een progressieve veerkarakteristiek en is daarmee ideaal voor scheepsvoortstuwingsinstallaties tussen motor en reductiekeerkoppeling. Door lage veerstijfheid bij een laag overgebracht koppel, verschuift het .

Verkrijgbaar voor diverse flensaansluitingen. Tevens leverbaar in verschillende naaflengtes. De Centaflex type M koppeling is een hoog elastische koppeling, speciaal voor jachten waar veel eisen. De AM koppeling is een hoog elastische koppeling, speciaal voor jachten en kleine bedrijfsvaartuigen.


Deze hoog elastische koppeling , gecombineerd met stuwdruklager, biedt u het voordeel dat grote radiale verschillen moeiteloos opgevangen kunnen worden. Afstanden tussen keerkoppeling en schroefas worden eenvoudig overbrug zonder daarbij concessies te doen in het trillingdempend vermogen van de koppeling. Centa koppeling Type M1zonder naaf. Type: Centaflex type M 127. De gemiddelde geluidsreductie bedraagt ongeveer dBA, hetgeen een . De koppeling realiseert een hoge mate van trillings- en geluidsisolatie.


Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verhogen. Koop of Verkoop koppeling op Marktplaats. Lijkt je dit interessant? Klik dan hier om het volledige zoekertje te bekijken op Koopjeskrant.


CENTAFLEX koppelingen bestaan in vier basistypes: - DS dual stage koppeling die gemonteerd wordt tussen motor en keerkoppeling en die het klapperen van de tandwielen van de keerkoppeling bij lage toertallen voorkomt;. M en AM koppelingen die gemonteerd worden tussen keerkoppelingen en schroefas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.