donderdag 28 september 2017

De stadstuin

Goedbetaalbaar-modernlevendig - huiselijkongedwongen-nabij. Winter in De Stadstuin Komt u ook genieten van ons 4-gangen Winter Surprisemenu prijs per persoon 300. Wij serveren dit menu uitsluitend van dinsdag tot en met vrijdag op reservering. Wij presenteren u een geheel nieuwe winterkaart.


We waren op slag verliefd.

Jouw zakelijke woonkamer. Een inspirerende werkomgeving voor starters, freelancers, start-ups, creatieve ondernemers en midden klein bedrijf. Huur een werkplek, werkruimte, atelier of studio en laat je wekelijks . De Stadstuin , Breda: Bekijk 1onpartijdige beoordelingen van De Stadstuin , gewaardeerd als van bij TripAdvisor en als nr.


Eetcafe de Stadstuin , Groningen: Bekijk onpartijdige beoordelingen van Eetcafe de Stadstuin , gewaardeerd als van bij TripAdvisor en als nr. Bij restaurant Eetcafe de Stadstuin in Groningen eten? Uit eten bij Restaurant De Stadstuin in Breda?

Gewaardeerd met een 8. Hoe maak je een stadstuin - hoe groot of klein ook - van balkons, dakterrassen, binnenplaatsen, plaatsjes voor souterrains en doorgangen? Met De stadstuin biedt tuinontwerper en docent Matt James een toegankelijke. Maar ook voor een gezellige borrel vlak voor of na het eten kunt u hier terecht. Eetcafé De Stadstuin zit aan het begin van de Hereweg, een klein stukje fietsen of wandelen vanuit het centrum. Wij maakten een omweggetje en schoven aan.


Eetcafé de Stadstuin ligt vlakbij het centrum van Groningen op minuten lopen van het Centraal Station. Dit stadsvernieuwingsproject is de komende jaren één van de belangrijkste ontwikkelingen in Ronse. Het betreft de realisatie van een groot park omzoomd met woningen, op de heuvel tussen de Verlorenstraat en de Oscar Delghuststraat. Het restaurant dankt zijn naam aan het gezellige intieme terras.


Binnen is het interieur sfeervol en eigentijds, zonder modieus te zijn. In deze intieme huiskamersfeer kun je terecht voor een . De prent is gedrukt op 3grams ongestreken, gebroken wit Munken papier van Arctic Paper. Dit papier word ecologisch geproduceerd in de natuurgebieden van Zweden, waar zij met zorg voor water en milieu duurzame papiersoorten produceren.


Hier vind je meer informatie over Arctic Paper, de certificeringen en hun . Door het bestemmingplan is het op deze locatie niet mogelijk om De Stadstuin van horeca te voorzien.

Het gaat hier hoofdzakelijk om kantoorruimte. Die plek is uitgegroeid tot een Utrechtse hotspot .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.