donderdag 23 april 2015

Alpina terrasverwarmer

Altijd warm, knus en comfortabel op uw terras of binnenshuis met de stijlvolle terrasverwarmers van Alpina. Zowel voor privé als professioneel gebruik. Geniet langer van uw terras met een elektrische infrarood terrasverwarmer van Alpina.


Vind alpina op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Maas van aluminium en ijzeren omhulsel.

Halogeen verwarmingselement. Met waterdichte functie. Een heerlijke zomeravond kan niet lang genoeg duren, het is onvermijdelijk dat deze uiteindelijk koeler en koeler word. De ultieme manier om eindeloos van de buitenlucht te genieten. De korte golf infrarood lamp in de duurdere types zijn veel kostbaarder dan de kwartsbuisjes van bijvoorbeeld de Dr.


Kern of Alpina apparaten. Dit kan alleen als ook het type van de straler gelijk . Ik vind het mooie toestellen, maar de prijs is nogal hoog.

Inzetbaarheid en design zijn stilaan op alle vlakken norm aan het worden. Zo ook wat betreft terrasverwarming , waar Alpina met de Fal voor een eigentijdse en doeltreffende gasverwarmer zorgt. Terrasverwarming met zichtbare vlam. Het is een halogeen warmtelamp met beugel voor muurbevestiging.


De behuizing is van spuitgegoten aluminium. Uiteraard is hij weerbestendig en hij heeft een snoer van meter. Telefonisch advies van experts. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. De Alfresco infrarood terrasverwarmers bieden een aangename warmte ongeacht de win en maken uw terras een aangename plaats om te vertoeven. De Alfresco Heaters zijn ook inzetbaar voor verwarming van industriële ruimtes, werkplaatsen, kerken, sporthallen, enz.


Tevens kan de meegeleverde afstandsbediening met een magnetisch element aan de heater bevestigd worden. Wanneer u deze verwarming wil verplaatsen is dat bovendien een fluitje van een cent . Aanbieding: Wilt u ook graag lekker lang buiten zitten deze zomer? Bij Tuintime vindt u een uitgebreid aanbod aan tuinartikelen en kampeerartikelen.


Van tuinmeubelen tot buitenspeelgoed en van bloembakken tot tuinserres, bij Tuintime vindt u wat u zoekt! Geniet met deze terrasverwarmer van Alpina voor onder de parasol op elk moment van het jaar van het buiten zijn - wat de temperatuur of weersomstandigheden ook moge zijn - die je nu kunt bestellen met maar liefst korting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.