donderdag 30 april 2015

Boomhut arnhem

De Boomhut is een basisschool voor openbaar onderwijs. Plezier, ontwikkeling, betrokkenheid. Aanwijzingen van diefstal zijn echter nooit gevonden.


Dat laat voorzitter Ketz van het College van Bestuur van De Basis weten in een brief aan de ouders en verzorgers van de kinderen. Dat staat in een persbericht van het overkoepelend orgaan DeBasisFluvius.

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom. Bij ons is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft.


Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Boomhut De in Arnhem vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.


Vind unieke plekken om te verblijven bij lokale verhuurders in 1landen.

Voel je overal ter wereld thuis met Airbnb. Moovit helpt je de beste route naar OBS de Boomhut locatie Bernardlaan te vinden met behulp van het openbaar vervoer en geeft je stap-per-stap instructies met actuele uurroosters voor Bus, Trein in Arnhem. Bovenop de stronk van een gekapte wilg, maken zij een prachtige boomhut. Schippers die langs varen, kijken hun ogen uit. Het bouwwerk staat namelijk pal naast de Rijn,.


Deze vestiging is onderdeel van een school met vestigingen. Samenwerkingsverband: SWV . Schorsing schooldirecteur volgde nadat ouder alarm sloeg. Dat blijkt uit een toelichting van onderwijskoepel DeBasisFluvius, waaronder de school valt.


Een basisschool kiezen is niet eenvoudig. Wil je liever een kleine of grote school? Wie staat er voor de klas ? Hoe vaak blijven leerlingen zitten en hoe scoort een basisschool op de eindtoets (CITO, IEP of Route 8) ten opzichte van vergelijkbare scholen . Een overnachting in één van onze boomhutten zult u niet snel vergeten.


Door het ontwerp en de situering heeft u een fantastisch uitzicht en wordt de beleving van hoogte maximaal ervaren.

Het bestuur heeft vermoedens dat er op financieel gebied gefraudeerd is door het hoofd van de school. Bij de politie is door het bestuur van DeBasisFluvius .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.