maandag 27 april 2015

Rolschaatsen huren amsterdam

De Skatedokter beschikt over skates in alle soorten en maten. Of gewoon eens iets anders voor een keertje. Met deze rolschaatsen zoef je door de stad! Huur ze nu met gemak van je buur.


Vergeet niet aan te geven wat voor maat je nodig hebt, dan kunnen we je beter helpen.

Dan worden de rolschaatsen zo bij je gebracht en weer opgehaald! Je kan de rolschaatsen tevens boeken in combinatie met een workshop. De huur rolschaatsen zijn op te halen en te retouneren tussen 09. Mail ons voor een afspraak met telefoonnummer en datum van de aanvraag . Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.


Voor kleine en grote groepen. De losse huurprijs per paar bedraagt € 5- (weekendtarief 1- euro).

De huurskates kunnen afgehaald worden in Rotterdam of Den Haag. Betaling kan contant, per pin, of (vooraf) op factuur. Bezorging Bezorging van materiaal en weer . Bij Rollerpunt kan u zowel als particulier of als professionele klant terecht voor een ruim aanbod aan verhuur. Ons verhuurpark is steeds up to date en in perfecte staat.


Hiervoor werken wij nauw samen met fabrikant Rollerblade met als resultaat dat we steeds over het laatste nieuwe materiaal beschikken. RSI The Attraction verhuurd ook de origenele RSI rollerskates. Dit kan tijdens een evenement zoals de Wednesday Nightskate in Rotterdam, maar ook voor feesten en partijen. Wij verhuren rolschaatsen in maat tot 48. Op de avond zelf kun je ook rolschaatsen huren , alleen is het dan niet zeker of jouw maat nog aanwezig is.


Hij had een eigen avond in de legendarische RoXy in Amsterdam , draaide met verschillende grootheden, speelde festivals en andere feesten plat. Het huren van skates kost per uur en je kunt je gereserveerde skates ophalen tot 22:15. Vondelpark en leert je bijvoorbeeld remmen.


De Friday Night Skate adviseert altijd een helm en berschermers te dragen. Deelname op eigen risico!

Rollerz beschikt over een groot aantal rolschaatsen die tevens verhuurd kunnen worden. Kosten zijn (incl. btw):. Rolschaatsen € (per dag). Skatebescherming Pakketje (pols,knie,elleboog) €00.


Bij grote afname ontvangt u korting. U kunt de rolschaatsen zelf ophalen en terugbrengen . Bij Skatezone verkopen wij alles voor de skater en schaatser. Wij hebben een groot aanbod skates, skateboards, schaatsen en toebehoren. Tijdens de les of gehele skatecursus.


Maar als we dat vroeger graag samen hadden gedaan, was het misschien geen gekke keus. Net als bij de bowlingbaan moesten we onze schoenen bij de garderobe inleveren. Het kostte twee dollar om een paar rolschaatsen te huren. De werkstudent bij de balie propte onze schoenen bij elkaar in . Oomssport Schaatsverhuur.


Naast de mogelijkheid van schaatsen lease blijft ook de mogelijkheid tot het huren van schaatsen bestaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.