woensdag 22 april 2015

Beelden tuin

Wij zijn de expert in tuinbeelden! Bronzen tuinbeelden als eyecatcher voor in uw tuin. Onze bronzen beelden voor in de tuin zijn prachtig en zeer gedetailleerd afgewerkt. Meestal heeft een tuinbeeld een bepaalde bronzen patinering.


U kunt voor diverse bijzondere tuinbeelden van brons bij ons terecht, zoals liefdesparen, ballerina beeldjes, kinderbeelden . Sommige kunstwerken werden gecreëerd op maat van de locatie en gaan een speciale dialoog aan met het landschap.

De beeldentuin is open voor gereserveerde . Musea of instellingen stellen beeldhouwwerken uit hun permanente collectie tentoon in een beeldenpark, in een landschappelijke omgeving: sommige variërend van een tuin met gazons en bloemperken tot een wilder terrein, waar sculpturen min of meer hun eigen plek vinden of zelfs voor de plek worden aangekocht dan . Beeldentuin - Open tuin. Op het terrein bevindt zich ook Kasteel Endegeest. Dwaal rond tussen ruim 1sculpturen, van Rodin tot Moore, van Dubuffet tot Van Lieshout. In Loenen op de Veluwe vindt u de inmiddels . Lees meer over het kasteel.


Aalto, Fermín Aguayo, Johannes Evert.

Bezoek vindt plaats onder begeleiding van één van onze bekwame gidsen. Vervolgens begint de wandeling van ruim 2 . Je vindt hier prachtige beelden en een galerie vol kunst. Met deze doelstelling hebben wij getracht een beeldencollectie te introduceren die zich qua niveau kan meten met de galerieën maar waarvan het prijsniveau dusdanig redelijk is dat veel mensen zich een uniek kunstwerk kunnen veroorloven. Kom eens kijken in onze beeldentuin ! Atelier Witharen beschikt over twee galeries en een beeldentuin van 15.


Betaalbare bronzen beelden met een verhaal. Elk jaar nieuwe kunstenaars, en dus ook nieuw werk. Locatie: Doolhof Oudeschild. Op een van de mooiste plekken van Texel aan de voet van de Hoge Berg staan betaalbare bronzen beelden met een verhaal gemaakt door Hélène Steenhof. Elmo-dd levert het grootste assortiment tuinbeelden in de Benelux!


Onze beelden zijn uitgevoerd in wintervast beton, gedetailleerd en leverbaa… T. Museum en beeldentuin Nic Jonk. GEES - De bekendste Drentse beeldentuin , Dehullu in Gees, is te koop. Eerder deze maand openden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.