woensdag 22 april 2015

Buitenkraan maken

Als je de tuin wilt sproeien of je auto wassen, dan is een buitenkraan heel handig om de tuinslang op aan te sluiten. Lees in dit stappenplan hoe je de klus buitenkraan aanleggen aanpakt. Bekijk dit stappenplan van GAMMA en lees hoe je jouw doe het zelf ideeën makkelijker kunt realiseren. Ideaal een buitenkraan in de tuin, maar weet je niet hoe je een buitenkraan aanlegt?


Heeft u geen buitenkraan maar wel een tuin die bewatert moet worden of een auto die u zelf graag wilt wassen dan is een buitenkraan aanleggen een slimme zet.

U hoeft geen meters tuinslang meer door uw woning uit te rollen om uw tuin te sproeien. U kunt gemakkelijk uw slang aan de buitenkant van . Plaats van de buitenkraan. Afbeeldingen van buitenkraan maken Meer afbeeldingen voor buitenkraan maken Afbeeldingen melden Bedankt voor uw feedback. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Een buitenkraan is bijna onmisbaar in je tuin.


Bekijk hier hoe je zelf een buitenkraan installeert.

De buitenkraan is ideaal voor meerdere klussen! Op deze pagina geven wij u informatie over een vorstvrije plaatsing via of vanuit de kruipruimte en de gemiddelde kosten die berekend kunnen worden door de loodgieter. Wil je zelf een buitenkraan aanleggen, dan kun je gebruik maken van het onderstaande stappenplan. Voordat je een buitenkraan aanschaft is het misschien goed om te overwegen of je een vorstbestendige buitenkraan wilt.


Deze is wellicht iets duurder maar u bent niet verplicht om tijdens de vorstperiode het water naar de . Een ervaren loodgieter voert het aanleggen van uw vorstvrije buitenkraan voor u uit, met behulp van een gevelkom of muurplaat. Als u de auto wast of de tuin sproeit, wilt u niet meer met emmers water slepen of meters tuinslang uit hoeven leggen. Draai de gevelkom op de schroefbus en monteer de gevelkom met snelcement in de muur. Snelcement wordt al na ongeveer minuten hard.


Bescherm je handen tijdens het maken van het snelcement. Zet de kraan in de schroefbus van de gevelkom vast met teflontape om de schroefdraad. Teflontape kan je maar . Aanleggen en monteren van de leiding vanaf de meterkast (incl. afsluitkraantje) - door de kruipruimte naar de tuin (afstand is plm. meter). Graag een ALL-IN prijs, incl.


Buiten aanleggen van het buitenkraantje. Type klus: Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen.

Materiaal verzorgd door: De vakman. Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . Bewater je planten, was de auto, lap de ramen. Vind alles voor je buitenkraan en reserveer direct online.


Ervaar het gemak van water in uw tuin! Uw bloemen en planten verdienen dit. Ook de kinderen genieten ervan. Ga voor een gratis prijsopgave naar Loodgieter.


Beste lezer,Heb afgelopen zomer een buitenkraan tegen de gevel in de tuin laten aanleggen. Binnen in het toilet, waar water wordt afgetapt van het fontei.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.