woensdag 22 april 2015

Modern tuinontwerp

Ontdek en bewaar ideeën over Modern tuinontwerp op Pinterest. Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp ! Ons team van tuinarchitecten staat garant voor creatieve oplossingen die u zullen verrassen. U hebt een heel kleine tuin of juist een behoorlijk grote tuin. Er zijn wel ideeen en wensen, maar hoe verwerk je die in een stijlvol en praktisch tuinontwerp ?

En wie gaat de tuin vervolgens aanleggen? Wij bieden u een totaalconcept van tuinontwerp , tuinaanleg en tuinonderhoud. Zo houdt u alles in één . Droom u van moderne tuinen? Neem contact met ons op voor meer informatie. Moderne tuinontwerpen behoren tot tot onze specialiteiten.


We helpen je graag een handje op weg met deze professionele tuinontwerp tips! We nemen uitgebreid de tijd om samen met u een gedetailleerd programma op te stellen.

De bestaande toestand van het terrein, de bebouwing en zijn omgeving wordt dan gedetailleerd opgemeten. Deze informatie zal als basis dienen om de beschikbare ruimte te ontwikkelen tot een modern en eigentijds tuinontwerp. Prachtige terrassen, strakke zithoekjes, fleurige beplanting of een moderne vijver : de mogelijkheden om een strakke tuin aan te leggen zijn eindeloos. Een strakke tuin aanleggen gaat, zoals gezeg het beste met een goed ontwerp.


Dit overzicht van een kleine strakke tuin geeft een mooi . Om een tuinontwerp te realiseren zijn verschillende factoren medebepalend. In de eerste plaats uw wensen maar ook de uitstraling van het huis, de hoeveelheid zon en schaduw en eventueel aanwezige elementen die in uw tuin moeten blijven zijn medebepalend. Belangrijk is dat u het hele jaar door van uw tuin kunt.


Otium ontwerpt moderne tuinen, van advies tot totaalconcept. Opmaak van strak modern tuinontwerp. Onze tuinen zijn niet alleen strak van opzet maar hebben ook de juiste sfeer en beleving. Strakke lijnen gecombineerd met sfeervolle groene beplanting. Het hele jaar door genieten.


We zijn altijd weer op zoek naar de juiste balans. Bekijk hier onze sfeervolle moderne tuinen. Een tuinontwerp laten maken die bij u past!


De vormgeving van een door ons ontworpen tuin is strak, eenvoudig, modern en verrassend.

Een belangrijk uitgangspunt is dat de moderne tuin een plek moet zijn waar je in kan leven. In Velp is meteen na de bouw van het huis deze moderne tuin aangelegd aan de hand van een mooi tuinontwerp. Het afstemmen van de juiste materialen, beplanting en gazon geeft de moderne tuin sfeer. Om verschillende stijlen op een goede manier . Bezoek onze referentiepagina's en bekijk de vele mogelijkheden in moderne tuinen, klassieke tuinen, dakterrassen, bestrating, beplanting, rotstuinen en romantische tuinen. Unieke en persoonlijke tuinen die elk jaar mooier worden.


Tuinvoorbeelden bekijken? Een moderne tuin is een breed begrip waar verschillende benaderingen voor zijn. Het Rullen ziet een moderne tuin als een strakke tuin met veel rechte lijnen in het ontwerp.


Wij maken in ons tuinontwerp veel gebruik van moderne architectuur, wat de tuin een echte eyecatcher maakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.