vrijdag 24 april 2015

Insectenbestrijdingsmiddel

No Fly is een langwerkende insecticide, te verdunnen met water. Maar ook vliegenplakrollen en plakstrips. Als ongedierte bestrijder houden wij rekening met de oorzaak en leefwijze van de insectenplaag en passen de insectenbestrijding hierop aan.


Insectenbestrijdingsmiddel tegen vliegende en kruipende insecten. U als klant wordt goed geïnformeerd . Insectenplagen worden vaak op verschillende manieren bestreden, maar blijven een terugkerend problemen.

Veel insecten gedijen namelijk goed in kassen omdat de leefomstandigheden vaak optimaal zijn. Het klimaat, de temperatuur en de luchtvochtigheid zorgen ervoor dat de schadelijke insecten zich razendsnel . Aard van het preparaat: suspensie concentraat. Werkzame stof: alfa-cypermethrin. In de webshop verkopen wij een deel van ons assortiment. Bekijk hier ons assortiment bestrijdingsmiddelen.


Voor het complete assortiment verwijzen wij je naar de GroenRijk vestiging bij jou in de buurt, waar wij je graag een passend advies geven. Tevens vind je tips over verantwoord bestrijden op . Toegestaan is uitsluitend het gebruik als insectenbestrijdingsmiddel door middel van een gewasbehandeling in de volgende toepassingsgebieden onder de vermelde toepassingsvoorwaarden.

Natuurlijke insectenbestrijding met neemolie. Neemolie, wel eens van gehoord? Het is een natuurlijk insecticide dat gewonnen wordt uit zaden van zogeheten Neem bomen uit India. Het is niet giftig voor mensen en dieren en op zijn effectiefst wanneer je het preventief inzet tegen insecten.


Insecten (Insecta) zijn een klasse van de geleedpotigen ( Arthropoda). Wettelijk Gebruiksvoorschrift. Bescherm planten en gewassen tegen mieren, bladluis en slakken. Op natuurlijke wijze mieren bestrijden of bladluis bestrijden met de producten van Praxis. Kaneelboom of Cinnamomum zeylanicum kaneel is ook een belangrijk insectenbestrijdingsmiddel.


Decis concentraat is een insectenbestrijdingsmiddel en kan worden ingezet tegen luizen, rupsen en kevers op groenten en sierplanten. Ook de buxusmot wordt met Decis effectief bestreden. Spuit alleen daar waar luizen, rupsen of kevers zichtbaar zijn.


Het middel heeft een contactwerking en is direct dodend. Behandeling: behandeling van de symptomen (verwijderen van de verontreinigende stof, controle van de vitale functies), geen specifiek tegengif bekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.