donderdag 23 april 2015

Zwembad de steur

Bent u nog niet bekend met ons zwemba neem dan even kijkje in het gloednieuwe zwembad via onderstaande link. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Baby, Peuter, Kleuterzwemmen mnd-jr.


Baby-Peuter,Kleuterzwemmen 2-jaar 10:- 11:15. Vrij zwemmen, alle bassins 12:- 15:30. Zwembad de Steur Sportfondsen Kampen, Kampen.

Dit moet de bouw van het nieuwe zwembad compenseren. Het nieuwe zwembad ligt vrijwel naast zwembad De Steur en is sinds januari in gebruik. De brandweer blust de brand in het voormalige zwembad De Steur. Grote brand in voormalig zwembad de Steur in Kampen. In voormalig zwembad de Steur in Kampen is een zeer grote brand uitgebroken.


Bij de brand zijn geen gewonden gevallen. Uitslaande brand in het oude leegstaande zwembad de Steur. RTV IJsselmond: Brand in het oude zwembad De Steur in Kampen.

Een nieuw zwembad met horeca in het Groene Hart en een alzijdig gebouw dat bijdraagt aan de kwaliteit van het park. Afgelopen maandag was het dan zover, het nieuwe zwembad de Steur opende de deuren voor de bezoekers. Honderden nieuwsgierige Kampenaren hebben in de eerste openingsdagen de toegangspoortjes gepasseer daarbij ook ikzelf. Het oude zwembad de Steur heb ik in mijn leven honderden . Kinderfeestje en overige kids activiteiten.


Met trots heeft KWB, in opdracht van de gemeente Kampen, de complete waterbehandelingsinstallatie voor het nieuwe zwembad “De Steur ” mogen vervaardigen. De Steur” bestaat uit een wedstrijd- en doelgroepen-bad. Daarnaast zijn er een aantal recreatiebaden gerealiseerd met diverse speelse elementen voor jong . Burgland Bouw realiseerde in opdracht van Gemeente Kampen de nieuwbouw zwembad De Steur te Kampen.


In het gebouw zijn recreatiebaden me. Twee recreatiebaden, wedstrijdbaden, een waterglijbaan en een kinderbad. Verpakt in een bijna futuristisch gebouw waarin veel natuurlijke materialen verwerkt zijn. Grotendeels omringd door een grote ligweide met buitenbaden en tal van . De brand gaat gepaard met veel rookontwikkeling die over de stad trekt.


Over eventuele slachtoffers is nog niets bekend. Delen: Op de hoogte blijven? De veiligheidsregio IJsselland adviseert . Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief .

Een getuige had twee personen zien wegfietsen. Op zondagmiddag december ontstond er een brand in het oude zwembad De Steur in Kampen. De politie wist een van deze personen, een 16- jarige jongen uit Kampen, aan te houden.


Korte tijd later hield de politie een tweede 16-jarige jongen uit Kampen aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.