woensdag 29 april 2015

Basisschool de cirkel amstelveen

Op de Cirkel vond vandaag de 5e Engelse Dag plaats. In iedere groep werd er op deze dag extra tijd besteed aan de Engelse taal. Er werden Engelse boeken voorgelezen, spelletjes gedaan en Engelse liedjes gezongen.


Er werd zelfs een spreekbeurt in het Engels gegeven. Bijna de hele school liep in een wit-blauw .

Schooltijden, vakanties en. Het is van groot belang, dat de kinderen op tijd op school zijn! Zij missen kostbare instructie- en lestijd als zij te laat komen. Overblijven U kunt uw zoon of dochter tijdens de lunchpauze ophalen om thuis te lunchen, maar het is ook mogelijk voor kinderen om op . Twee woorden kenmerken ons onderwijs: Actief Betrokken.


Actief, omdat de kinderen niet alleen goed onderwijs krijgen in de basisvakken, maar ook mee kunnen doen aan veel extra activiteiten. Klik hier voor het aanmeldingsformulier. Click here for the application form.

De mailadressen van leerkrachten bestaat uit: . Ook na schooltijd kunnen onze leerlingen meedoen aan een gevarieerd programma. U kunt hier een reportage bekijken over deze mooie samenwerking: . Voor deze pagina is inloggen vereist, vul hier uw gegevens in. Gebruiker: Wachtwoord: Onthoud inlog gegevens op deze computer. In onze schoolgids leest u waar de school voor staat en hoe het onderwijs is georganiseerd.


Ook staan er belangrijke afspraken in. De gids wordt elk jaar geactualiseerd. In de schoolgids vindt u informatie over: 1. De school en de direct betrokkenen 3. Er vindt in principe voor de periode van één jaar geen verder toezicht plaats. Wij hebben geen aanwijzingen dat er belangrijke tekortkomingen zijn in de kwaliteit van het onderwijs.


Denominatie: Rooms- Katholiek. Welkom op de pagina van Vensters over de Cirkel. U vindt hier cijfers en feiten over ons onderwijs, onze.


Bekijk hieronder de gegevens waar deze score op is gebaseerd. Een basisschool kiezen is niet eenvoudig.

Wil je liever een kleine of grote school ? Wie staat er voor de klas ? Hoe vaak blijven leerlingen zitten en hoe scoort een basisschool op de eindtoets (CITO, IEP of Route 8) ten opzichte van vergelijkbare scholen . In deze aflevering van het muzikale spelprogramma van AVROTROS gingen drie scholen uit . De plannen van deze klas zijn volgens de jury 'helemaal van deze tijd en goed doordacht'. Zoals het idee om drones met een soort zuigsysteem in te zetten om zwerfafval . De leerlingen ervan maken zich nu op voor de finale met koningin Máximá. De Cirkel heeft 3leerlingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.