donderdag 23 april 2015

Terrasoverkapping polycarbonaat

Deze exclusieve en elegante terrasoverkapping past bij elke bouwstijl, de combinatie van sterke veranda profielen en verfijnde afwerking zorgen ervoor dat deze overkapping bij Terco een topper is ! Wilt u bij uw aanbouw veranda aan uw woning of bij uw terrasoverkapping doorschijnende polycarbonaat plaatsen? Polycarbonaat platen monteren. Lees dan ons handig stappenplan hoe u onze hoogwaardige polycarbonaat constructie zelf kunt plaatsen.


In onderstaand voorbeeld gaan we uit van een lariks douglas.

Al deze producten hebben dezelfde kwaliteit hoogwaardig aluminium Deze terrasoverkappingen worden standaard geleverd met ultra dikke laag poedercoating (90µm) in Ral kleuren. Daarnaast zijn er diverse opties zoals ( dimbare) LED-verlichting en zijwanden voor extra comfort. Terrasoverkapping polycarbonaat VB . Een aluminium terrasoverkapping met polycarbonaat platen is een onderhoudsvrij overkapping systeem met een lange levensduur.


Uw eigen overkapping maken? Bezoek onze showroom of bestel online! Wilt u zelf een overkapping maken van Douglas hout? Of bent u profielen nodig voor een lichtstraat?

In terrasoverkappingen wordt polycarbonaat vaak dubbellaags toegepast. Tussen de lagen polycarbonaat zijn kleine kanaaltjes. Deze kanaaltjes zijn afgescheiden van elkaar door een verticaal wandje. Luxe terrasoverkapping voorzien van polycarbonaat in helder of opaal. Het materiaal van een veranda en de kleur zijn aspecten die de uitstraling van je overkapping bepalen.


Kies voor een glazen of polycarbonaat overkapping. Door het plaatsen van een aluminium terrasoverkapping kun je veel langer genieten van het buitenleven dan enkel in de zomer. Zo hoef je tijdens gezellige zomeravonden niet bang te zijn dat je moet vluchten voor de . Wat zijn de mogelijkheden? Een polycarbonaat overkapping werkt isolerend en laat nauwelijks UV-straling of infrarode straling van de zon door. Meer info en offertes aanvragen!


De Gardendreams Veranda. De constructie van uw veranda is daardoor solide en veilig onder alle omstandigheden. Bovendien is aluminium zeer duurzaam, kleurvast en . U heeft de keuze uit een klassieke of moderne uitvoering en ze zijn . Dankzij de stevige aluminium constructie biedt de overkapping een maximale overspanning van meter op twee palen.

Ik heb een aluminium terrasoverkapping met polycarbonaat platen. Dat zijn geen golfplaten, maar dubbelwandige platen. Je kijkt er niet zo doorheen als ramen, maar het geeft wel voldoende licht door.


Er is van Gardena een schoonmaaksysteem met een lange stok. Hiermee maak ik 2x per jaar de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.