maandag 27 april 2015

Willaerts papendrecht high tea

Om Valentijnsmenu te reserveren, kunt u hier terecht. Om lunchmenu te reserveren, kunt u hier terecht. Om Limousine arrangement te reserveren, kunt u hier terecht.


Om Boschendal High Wine Arrangement te reserveren, kunt u hier terecht . Liefde voor het vak betekent voor ons kwaliteit zonder concessies. Dat zijn wij aan onze reputatie verplicht.

Internationaal restaurant. We hadden een high - tea op zondagmiddag om 14:uur besproken. Toen we zaten duurde het erg. Mooie locatie, sfeervol.


Tijdens hebben we zelf 3x om nieuw theewater moeten vragen. Wat er staat op het plankje was niet geweldig, de zalm was ver te zoeken op de sandwich en het brood was droog. Restaurants in Papendrecht. Certificate of Excellence.


Heerlijk genieten zonder er spijt van te krijgen, dat kan alleen bij LOES!

Op een mooie dinsdag middag in de kerstvakantie reden we naar een grand cafĂ© in Papendrecht. Met mijn lieve oma, tante, nichtje en moeder genoten we van een overheerlijke high tea in een sfeervolle eetgelegenheid. Wat is dit tijd van het jaar toch fijn binnen, met alle gezellige decoraties en . Alblas: hij gaat er bootjes verhuren, uiteraard met de nodige lekkernijen. Ik denk aan een variant op de high tea , de high wine.


See 1photos from 5visitors about good service, daily specials, and great value. The best place in Papendrecht. Willaerts , Papendrecht. The daily special sometimes if.


Jan en Bart zijn ooit samen begonnen in de keuken van eetcafĂ© . Dit is het cocktailshaken. Tipo de cocina: Holandesa, . Ristoranti a Papendrecht. Cozinha: Holandesa, Bar, Frutos do mar, Europeia, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.