dinsdag 28 april 2015

Brievenbus in het engels

NL: waar is de brievenbus ? NL: Waar is de dichtstbijzijnde brievenbus ? EN: Where is the nearest postbox? NL: U kunt om nadere informatie over het Europees Parlement verzoeken via de elektronische . Vertaling van brievenbus.

Ik keek om me heen, op zoek naar een brievenbus. Aan het eind van het pad stond een brievenbus. I looked around for a mailbox. Op een dag lag er een spannende brief in en die was voor mij. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen.


Wat is brievenbus in het Engels ? Koop of Verkoop engelse brievenbus op Marktplaats. Nederlands - Engels op Glosbe, online woordenboek, gratis.

De Engelse postbus kenmerkt zich door haar nostalgische karakter. Deze fraaie brievenbussen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Aluminium kolom engelse brievenbus.


ONZE BRIEVENBUSSEN ZIJN POST NL GEKEURD. Gechromatiseerd en laags gepoedercoat. Voorzien van deur voor en deur achter. Dus deze brievenbus kan strak tegen de muur geplaatst worden. Met de mogelijkheid om een plateau er uit te halen dat er veel post in kan.


WordReference English dictionary, questions, discussion and forums. Unieke hardstenen brievenbussen maken de aanblik van uw huis en inrit helemaal af! Breedte: 40cm X Hoogte: 105cm Ook zware, gietijzeren Engels … € 2500.


Alexandria woordvertalingen. Brievenbus - Engels , Roo Hout. De bewoners van het kleine dorpje Walsall in Engeland staan voor een raadsel. Gratis 37-talig vertaalwoordenboek.


Zij vonden allemaal een mooi kerstcadeau in hun brievenbus , maar hebben geen idee van wie het is. Een anonieme schenker is middenin de nacht elk huis langs gegaan om daar een envelop .

Stalen brievenbus met RVS - klep inclusief stalen glijgoot, los tbv rolcontainer MGB 2liter exclusief bevestigingsmateriaal ongemonteerd. Daarnaast hebben we ook een . Wij hebben vele prachtige, unieke Engelse brievenbussen die allemaal op voorraad zijn en binnen uur gratis thuis worden bezorgd! Terug Huidige combinatie niet voorradig.


Spaarpot in de vorm van en brievenbus. Klik op de foto om deze te vergroten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.