donderdag 30 april 2015

Partij gebruikte stoelen

Gezocht: schoolstoelen , vintage partijen , retro stoel. Wij zijn opzoek naar gebruikte stoelen , graag in. Doe een goed bod en kom het ophalen. Onze collectie herbergt ook gebruikte praktische kinderstoelen in diverse uitvoeringen.


Uiteraard leveren wij ook graag de gebruikte caféstoelen , onze collectie heeft meerdere gebruikte modellen die uw café-interieur echt verrijken.

De stoelen zijn eenvoudig te stapelen, waardoor ze flexibel inzetbaar zijn. Denk hierbij aan gebruik in een kantine, wachtruimte of tijdens grote meetings. Eindelijk opent u uw eigen horecagelegenheid. Of u bent toe aan verandering van het interieur van uw zaak. Wilt u uw zaak een volledig andere uitstraling geven zonder enorm veel geld uit te geven, dan raden wij u aan om een partij gebruikte stoelen te kopen, zoals de vintage Tolix stoel of een tweedehands eettafel.


Bent u op zoek naar iets en hebt u het nog niet gevonden? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Niet alleen helpen wij u graag verder maar in overleg vallen heel wat deals te sluiten.

Zo kunt u bij de aankoop van tweedehands horeca stoelen en tafels ook uw eigen partij meubilair inruilen. Resultaat 1–van de 1resultaten wordt getoond. Gebruikte stoel S3vintage. Onlangs heb ik een partij horeca stoelen tweedehands gekocht bij een hele grote zaak.


Mijn man en ik hebben onlangs de stap genomen om een eigen restaurant te beginnen. Tweedehands Horeca Apparatuur. Kunststof zitting met metalen frame, het metaal heeft oppervlakte roest (niet veel). Vind of bied uw tweedehands Stoelen en fauteuils aan op Speurders. Wij verkopen aan bedrijven en particulieren.


In- en verkoop van gebruikte kantoormeubelen. Partij Houten Horeca stoelen stuks. Frame donkerbruin en voorzien van een biezen zitting. Er zijn nog geen beoordelingen.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Metaal met houten zit euro incl btw. Prijs per stuk 2euro. Carlo Colombo Diverse kleuren.

Aluminium frame, stapelbaar. Ideaal voor in de horeca. Ook als kantoorstoel inzetbaar. Deze set bevinden zich in Zaandam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.